Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21

AKTUÁLIS

Dollár
363,16 Ft
Euró
393,88 Ft
Font
459,58 Ft
Bitcoin
61,820 $

Jason Statham felesége megint elbűvölte a világot

Jason statham felesége, Rosie Huntington-Whiteley semmit sem bíz a véletlenre, nagyon erőteljesen figyel oda a részletekre.

Fotó: Instagram/Rosie HW
Style

Szabó Kata

Szerkesztő

Noha Jason Statham és Rosie Huntington-Whiteley világsztárok, nem szerepelnek túl sokat a bulvársajtóban. Ez nem jelenti azt, hogy ne lenne érdekes a párosuk, csupán nem botrányok közepette élik az életüket. Másrészt visszafogottabban élik a sztárok életét, ami megint csak nem a legjobb alap a média számára.

Sok más híresség sokkal inkább előtérbe helyezi magát, eseményeken vesznek részt. Jennifer Lopez például egymaga akkora érdeklődést generál maga köré, amivel nem lehet versenyezni, és ez legutóbb is így volt. Nem volt másra szüksége ehhez, mint egy rövidebb frizurára, és már minden lapban megjelent. Soron kívül Megdőlt az országos és fővárosi hajnali melegrekord pénteken

JLO szenzációsan néz ki, más hírességek is megemelik előtte a kalapjukat, hogy valaki ennyire fiatalos az 50-es éveiben. Valóban hihetetlen, amit letesz az asztalra, még akkor is, ha mindig is ehhez szokhattunk hozzá. Ugyan Rosie Huntington-Whiteley sokkal fiatalabb, még a párjánál is, nem kell aggódnia az öregedés miatt.

A híres modell és színésznő, aki 2010 óta van együtt Stathammel, nagyon is jó, látványos genetikával rendelkezik. Adott, hogy jó helyzetből várja az idősebb éveket, ám továbbra sem kell erre gondolnia, és ez csak egy szám.

Ha mindent megteszünk a megelőzés érdekében, akkor nem lehet gondunk, és nagyon úgy fest, hogy Rosie Huntington-Whiteley ezt teszi. Az elegáns megjelenés is passzol hozzá, kifogástalan formában van, amit a hasizma is mutat, imádják a modellszakmában, mert annyira különleges, egyedi, igazi profi, aki minden szinten értékes.

Szoboszlai visszatért, a 99 percben nyert a Liverpool

Szoboszlai Dominik visszatért a Liverpoolnál a sérülését követően, de egy több mint nehéz meccsen vannak túl a Nottingham Forest ellen az angol bajnokságban.