Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21

AKTUÁLIS

Dollár
353,87 Ft
Euró
384,03 Ft
Font
450,78 Ft
Bitcoin
69,145 $

Jákob Zoltán soha nem csinált ilyet, mint most (videó)

Jákob Zoltán olyasvalamit csinált, amit azelőtt soha, viszont nem utoljára, mert nagyon jó érzéssel töltötte el, hogy más helyett fizetett a boltjában.

...svg content...Fotó: Instagram/Jákob Zoltán
Relax

Szabó Kata

Szerkesztő

Jákob Zoltán sok pénzt, energiát és időt áldoz arra, hogy másokon segítsen. Szeret meglepetést okozni, adakozni, és ügyesen használja fel ehhez a közösségi médiát, mert azon keresztül még több ember figyelmét hívhatja fel ezen dolgok fontosságára.

Valójában Zoltán legkedvesebb hobbija, amikor örömet okozhat egy adakozással, egy ajándékozással. Ilyenkor biztosan boldogan megy haza, mert látja, hogy az emberek mennyire örülnek. Az elmúlt időszakban sorra lepte meg a követőit, néha pedig kivételt tett, és az is kapott valamit, aki akkor még nem követte. Soron kívül Egy rendőrre is rátámadt a szüleivel végző újpesti kettős gyilkos

Ne csak azért kövessétek Zoltánt, mert esélyetek lehet tőle valamit nyerni, mivel így is sok érdekes tartalmat oszt meg, és a videókkal jó kedvre deríti az embereket. Ez is a célja, ez nem a pénzszerzésről szól, hiszen ott vannak a vállalkozásai, amik jól mennek, és nem is szokott panaszkodni, inkább nagyon aktív.

Imád aktív lenni, pörögni, folyamatosan úton lenni, ez egészíti ki az életét. Most épp olyasvalamit csinált, amit azelőtt soha, de jó érzéssel töltötte el, és azt tervezi, hogy fog még hasonlót tenni. Bement az egyik boltjába, ahol több vásárló is volt, egyikőjük elég sok mindent tett félre, igazi rajongója márkának.

Zoltán megnézte, miket vásárolt a hölgy, majd amikor fizetni akart, a magyar milliárdos üzletember gyorsan közbelépett. Villámsebességgel fizette ki a termékeket a nő helyett, aki természetesen boldog, és hálás volt ezért, nem számított rá. Az ölelés sem maradhatott el, és megtudhattuk, fog még ilyet csinálni Zoltán a jövőben.

Xavi megerősítette, a Barcelona elnöke rúgta ki őt, de vissza akar térni

Xavi nem kertelt, és elárulta, hogy Laporta, a Barcelona elnöke rúgta ki őt, de továbbra is a Barca szurkolója marad.

Mezőnek csapódott egy repülőgép Angliában

Egyelőre ismeretlen a körülmények, de azt már tudni, hogy mezőre zuhant egy repülőgép az angliai Lincolnshire-ben.

Kiderült, hogyan spórolnak a pénzzel a fiatalok

Egy elemzésből kiderült, a fiatalok több mint ötöde képtelen félretenni, addig tízből majdnem négyen viszont rendszeresen spórolnak.