Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
368,71 Ft
Euró
396,21 Ft
Font
468,86 Ft
Bitcoin
65,314 $

Totális sokk Angliában, nem lesz ott az Európa-bajnokságon a City világsztárja

Ugyan Jack Grealish meghatározó játékosa a Manchester Citynek, mégsem lehet ott a közelgő Európa-bajnokságon.

...svg content...Fotó: EPA/TIM KEETON
Sport

Hujber Dávid

Szerkesztő

Minden Európa-bajnokságnak vannak nagy hiányzói, és ez most sincs másképp. Bejelentették ugyanis, hogy Jack Grealish és a Manchester United korábbi csapatkapitánya, Harry Maguire sem lehet ott a kontinenstornán. Sokakat egyenesen sokkolt a döntés a City sztárja kapcsán, aki abszolút nyerőember tud lenni.

Gareth Southgate, az angol válogatott vezetője azonban mégis úgy döntött, hogy a két játékos nem lesz ott a tornán. A 31 éves Maguire esetében egyszerű volt a döntés, miután a védő nem épült fel teljesen az áprilisban elszenvedett vádlisérüléséből. Emiatt az FA-kupa döntőjében sem lehetett ott a City ellen, amit végül megnyertek a Vörös Ördögök. Soron kívül Gyorsabbá és egyszerűbbé válik a C-kategóriás jogosítványok megszerzése

Mint arról a BBC is beszámolt a cikkében, a 28 éves Grealish kispados volt a fináléban, akárcsak a szezon végén a Tottenham és a West Ham United ellen, amik sorsdöntő meccsek voltak a bajnokság szempontjából. Talán ez is befolyásolja a szövetségi kapitány döntését, aki a Bosznia-Hercegovina elleni 3-0-ra megnyert meccsen hétfőn csereként számított rá, ugyanakkor megdicsérte a teljesítményét.

Rossi szerint Gündogan egyértelműen szabálytalan volt, dühös a játékvezetőre

Minden Marco Rossi arcára volt írva, aki szerint a nap leggyengébb teljesítményét a játékvezető nyújtotta.

Gulácsi szerint minimum kétséges volt Németország első gólja

Gulácsi Péter egészen közelről nézhette végig Gündogan lökését, ami végül sokba került, mert a játékvezető nem ítélt szabálytalanságot.