Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
368,18 Ft
Euró
394,96 Ft
Font
466,87 Ft
Bitcoin
60,211 $

Drámai góllal kapott ki a magyar válogatott az írek ellen, és eldőlhetett egy fontos kérdés

Felemás mérkőzést zárt a magyar válogatott az írek ellen Dublinban, amit több góllal nyerhetett volna meg.

...svg content...Fotó: Gulácsi Péter kapus az Írország - Magyarország barátságos labdarúgó mérkőzésen a dublini Aviva Stadionban 2024. június 4-én. MTI/Illyés Tibor
Sport

Kiss László

Szerkesztő

Marco Rossi nem véletlenül nyilatkozott úgy, hogy nagyon kemény meccsre számít, ami részben így is volt, és az eredmény nemigazán tükrözi azt, ami a pályán történt. A kezdőcsapattal egyértelművé válhatott, hogy Gulácsi lesz az első számú kapus az Európa-bajnokság, addig Dibusz csak csereként juthat lehetőséghez.

Ugyan Dibusz is beállt az írek ellen, jelzésértékű, hogy kivel kezdett Rossi, aki összességében egy erős csapatot küldött pályára Dublinban az Európa-bajnokságra hangolván. Több gólt is szerezhetett volna a magyar válogatott, de nem volt szerencséjük, vagy épp hibádzott a pontos befejezés. Soron kívül Reagált Orbán Viktor a konvoját kísérő rendőr halálos balesetére

Mint általában az ilyenkor lenni szokott, a kihagyott helyzetek megbosszulták magukat, és az írek az első veszélyes támadásukból gólt szereztek a 36. percben. Idah megbüntette a védelmi megingást, és üresen fejelhetett a kapuba, Gulácsi tehetetlen volt, addig a védők talán arra vártak, hogy a Lipcse kapusa kiugrik a beadásnál.

Ugyan hamar megjött az egyenlítés, alig pár perccel később Lang révén, több gól már nem esett a találkozón a magyarok részéről. Drámaian alakult a vége, közvetlen a lefújás előtt egy szögletből indult kontratámadásból kaptak ki Szoboszlaiék, hiába tudott beleérni Dibusz, ez megint tanulságos volt.

Egyelőre nem a legélesebb a válogatott, bár ezek a mérkőzések pontosan azt a célt szolgálják, hogy az Európa-bajnokságra feltornázzák magukat, viszont már csak az Izrael elleni barátságos meccs van hátra a mai 2-1 után, amivel oda a nagy veretlenségi sorozat.

Hatalmas aszteroida közelíti meg a Földet szombaton

A 2024 MK csillagászati szempontból rendkívül közel, de biztonságos távolságban fog elhaladni.

Reagált Orbán Viktor a konvoját kísérő rendőr halálos balesetére

A magyar miniszterelnök is mély együttérzését fejezte ki a történtek miatt, amiben egy 61 éves rendőr vesztette életét.