Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
368,71 Ft
Euró
392,31 Ft
Font
459,69 Ft
Bitcoin
63,410 $

Ezekkel a gólokkal nyert az Inter, érik a bajnoki cím (videó)

Aligha nyerheti más csapat a Seria A-t, mint az Inter, akik magabiztosan vezetik a bajnokságot a riválisok előtt.

Fotó: EPA/MATTEO BAZZI
Sport

Hujber Dávid

Szerkesztő

Az Inter 30 fordulót követően már 79 pontos, és a 30 mérkőzés alatt eddig csak egyszer volt példa arra, hogy kikapjanak. A négy döntetlen sem túl sok, így érthető, hogy nagy a csapat előnye, miután az AC Milan csak 65 pontot gyűjtött eddig, és már öt vereségük van az öt döntetlenjük mellett.

A Juventus pedig főként a nyolc döntetlenjének köszönheti azt, hogy nincs esélye a címre, hiába vannak ott a dobogón. 59 ponttal várják a folytatást, és csak 2 egységgel előzik meg a Bolognát, majd jön az AS Roma, akik jelen állás szerint nem lesznek ott a Bajnokok Ligája következő idényében, de még van idejük megelőzni a Bolognát. Soron kívül Rárepültek a magyarok az online értékpapírszámla-nyitásra

Az Inter legutóbb odahaza fogadta az Empolit, akik ellen nagyon hamar, már a 6. percben megszerezték a vezetést Dimarco révén. Amilyen gyorsan jött a vezető találat, annyira sokat kellett várnunk az újabb gólra, amit Sánchez szerzett, aki egykor a Barcelona, az Arsenal és a Manchester United játékosa is volt. A veterán klasszis a 81. percben köszönt be, és állította be a 2-0-s végeredményt.

Hidvéghi Balázs szerint Brüsszel egyre jobban fél Orbán Viktortól

Mint mondta, a brüsszeli történtek minden határon túlmennek és egyben jelzik, hogy félnek Orbán Viktortól és a szuverenista erők véleményétől.