Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
362,93 Ft
Euró
393,56 Ft
Font
467,79 Ft
Bitcoin
64,201 $

Ilyen látványos lesz az Arsenal idegenbeli meze

Az Ágyúsok meglehetősen merész dresszt kapnak a következő szezonra.

...svg content...MTI/EPA/NEIL HALL
Sport

Bense Róbert

Szerkesztő
TÉMÁK

Habár a hazai mez általában hű marad a klubok színeihez, az idegenbelihez és a semlegeshez ma már sokkal bátrabban mernek nyúlni a csapatok, így történt ez az Arsenalnál is.

A Premier League előző szezonjában ezüstérmes csapat zöldes-sárgás alapon csíkos szerelést kap az Adidastól a 2023-2024-es szezonra, a meghökkentő színválasztáshoz pedig még egy videó is dukált. Soron kívül 1500 tonna olajjal borult fel egy tankerhajó a Fülöp-szigeteken

A hazai természetesen marad a megszokott piros-fehér, különlegessége azonban, hogy a 2003-2004-es, veretlenül megnyert bajnokság 20. évfordulója előtt tiszteleg.

Mikel Arteta csapata valószínűleg egy kevésbé dicsőséges bajnoki címmel is megelégedne jövőre, hiszen tavaly sokáig vezették a bajnokságot a végül szenzációsan hajrázó, és triplázó Manchester City ellen.

Az Arsenal utoljára a már említett 2003/04-es szezonban ünnepelhetett Premier League elsőséget, a legendás Arséne Wengerrel a kispadján, olyan klasszis játékosokkal a soraiban, mint Thierry Henry, Frederick Ljungberg, vagy épp Dennis Bergkamp.

Szlovákia válaszlépésekkel fenyegette meg Ukrajnát az olajszállítás blokkolása miatt

A szlovák vezetés élesen bírálta Ukrajnát az orosz Lukoil olajszállításainak blokkolása miatt, válaszlépéseket helyezve kilátásba.

Helyi járatú busznak csapódott egy autós Szolnokon, mentőket is riasztottak

Mentőket is riasztottak ahhoz a balesethez, ami az éjjeli órákban történt Szolnokon, ahol egy busz és egy személyautó karambolozott egymással.