Így fog kinézni a legújabb trendi okosóra

TÉMÁK:
#okosóra #OnePlus
Fotó: OnePlus
Smart
not image

Kulcsár Péter

Szerkesztő

A OnePlus hivatalos ízelítői után idő előtt kiszivárgott az Apple okosóráinak konkurenciájaként érkező kütyü végleges dizájnja.

A kínai gyártó március 23-i nagyszabású bemutatója előtt megjelent Twitteren a OnePlus Watch, amellyel a cég fel szeretné rázni az egyébként a cupertinói techóriás által uralt piacot.

Soron kívül Itt vannak az Ötöslottó nyerőszámai

A OnePlus első okosórája letisztult dizájnt kapott, a fotó alapján egy könnyű és egészen formás okoseszközzel gazdagodhatnak azok, akik beruháznak egy ilyen spéci szerkezetre.

A korábbi ízelítőkből már sejteni lehetett, hogy lekerekített formavilágra számíthatunk, ez pedig be is igazolódott, sőt a fényképekből kiindulva a 20-22 milliméteres övön sem változtattak.

Azt egyelőre nem tudni, és a képekről sem derült ki, mekkora lehet maga a foglalat és a kijelző széle, mivel egy fekete háttérképpel ellátott fotót választottak a kütyü ábrázolására.

Habár korábban szivárogtatók a Google Wear OS operációs rendszerét prognosztizálták a OnePlus Watch esetében, helyette valószínűleg egy saját fejlesztésű, eddig ismeretlen szoftver kerülhet az okosórába.

Fotó: OnePlus

A OnePlus Watch IP68-as értékelést kapott, ami azt jelenti, hogy por- és vízálló, és ha hihetünk a pletykáknak, akkor fekete és ezüst színekben 4 GB RAM memóriával vásárolhatjuk majd meg, továbbá pulzusmérőt, SpO2 véroxigénszint-szenzort, edzés és kalóriaégető kalkulátort, illetve alvást nyomon követő rendszert egyaránt szereltek a készülékbe.