Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
358,50 Ft
Euró
390,19 Ft
Font
463,02 Ft
Bitcoin
66,763 $

Igazi álomnő Tuvic Aleksandra, bikiniben különösen (fotók)

Tuvic Aleksandra olyan formát hozott össze 2024-re, amire végtelenül büszke lehet, bár eddig is rendkívül csinos, vonzó volt.

...svg content...Fotó: Instagram/Tuvic Aleksandra
Cool

Szabó Kata

Szerkesztő

A sztárok közül nem kevesen tették magasra a lécet a 2024-es nyári szezonra, köztük Sarka Katával, aki valami egészen elképesztő formát hozott össze. A háromgyermekes édesanya nem egy fitneszmodellt nyomna le ezekkel a vonalakkal, akik érthető módon elkezdtek irigykedni, de ez várható volt.

Nagyon beszédes, hogy valaki három szülést követően ilyen teljesítményre képes, rengeteg munka és kitartás van mögötte. Katát nem kell félteni, egyre növeli a tempót, és napról napra egyre vonzóbb, még ezt is tudja fokozni, egyértelműen Magyarország egyik legjobb nője, nemcsak az egyik legismertebb. Soron kívül Magyar Péter lerántotta a leplet a Tisza Párt másik alelnökéről

Tuvic Aleksandra sem panaszkodhat, sistergősen erős az a forma, amivel jelenleg rendelkezik, és sorra osztja meg magáról a vonzóbbnál vonzóbb felvételeket, egyszerűen lassan már nem lehet rá szavakat találni. Megtalálta azt az utat, ami igazán ő, és kérdés nélkül ő is a legvonzóbb nők közé sorolható.

Rá is sokan irigykednek, hiszen luxuséletet él, sokat utazik, járja a világot, fantasztikusan néz ki. Sokáig folytathatnánk még a sort, de felesleges, elég csak megnézni az Instagram oldalát, amit lassan 40 ezren követnek. Lehetne ez sokkal több is, ha még aktívabb lenne, viszont nem szorul rá erre.

Ami pedig a bikiniformáját illeti, megint csak nehéz szavakat találni rá. Őrületesen erős vonalak, amik szinte címlapért kiáltanak, és van egy olyan érzésünk, hogy Szandi ennél magasabbra fogja tenni a lécet a nyár későbbi részében. Modellként is megállná a helyét, bármikor megnéznénk róla egy bikinis sorozatot.

Jön a Magyar Nagydíj, rendkívül izgalmas futam várhat ránk a Hungaroringen

Azok, akik nem váltottak jegyet a Magyar Nagydíjra, bánhatják, mert hatalmas a hangulat és egy rendkívüli izgalmas futam várhat ránk.