Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
368,72 Ft
Euró
396,23 Ft
Font
468,85 Ft
Bitcoin
65,224 $

Ismét Dubajból jelentkezett Tuvic Aleksandra, vadítóan jól néz ki

Tuvic Aleksandra szeret Dubajban lenni, ahol fixen jó az időjárás, finom ételeket ehet, jókat bulizhat, és a barátaival szórakozik.

...svg content...Fotó: Instagram/Tuvic Aleksandra
Cool

Szabó Kata

Szerkesztő

Tuvic Aleksandra az ismertebb hírességek közé tartozik, annak ellenére is, hogy nem veszik körbe botrányok. Abszolúte botrányoktól mentes, ami nem minden hírességről mondható el, és egyesek szándékosan generálják maguk köré ezeket a negatív tartalmakat, hogy minél többet szerepeljenek.

Név nélkül, nem nehéz kitalálni, hogy kik azok a hírességek, akik „pár forintért” és követőért képesek erre. Sajnos ilyen világot élünk, de mindig jobb magunkat adni, és nem hazudni másoknak, saját magunknak. Gyakorlatilag ez lenne az az út, amit érdemes lenne követni, mégsem sokan teszik. Soron kívül Gyorsabbá és egyszerűbbé válik a C-kategóriás jogosítványok megszerzése

A közösségi média erősen deformálja az emberek gondolkozását, és már mindenkit bántanak, aki ismert. Tuvic Aleksandra viszont „golyóálló”, lepattannak róla a bántások, inkább jókat kacag rajta, és közben szarkasztikusan reagál. Ügyesen, okosan csinálja, lennének páran, akik beülhetnének nála egy ilyen oktatásra.

Aleksandra megint Dubajból jelentkezett, ezúttal egy liftből, és mint mindig, tökéletes megjelenést választott. Sokak számára ő az álomnő, az álomforma, és valljuk be, valószínűleg nincs olyan helyszín, ahol ne keltene hatalmas feltűnést már a puszta megjelenésével, az aktuális formájával.

Rossi szerint Gündogan egyértelműen szabálytalan volt, dühös a játékvezetőre

Minden Marco Rossi arcára volt írva, aki szerint a nap leggyengébb teljesítményét a játékvezető nyújtotta.

Gulácsi szerint minimum kétséges volt Németország első gólja

Gulácsi Péter egészen közelről nézhette végig Gündogan lökését, ami végül sokba került, mert a játékvezető nem ítélt szabálytalanságot.