Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
368,33 Ft
Euró
395,52 Ft
Font
468,04 Ft
Bitcoin
67,152 $

Sarka Kata legújabb edzésvideója minden eddiginél beszédesebb

Sarka Kata minden eddiginél komolyabban veszi az edzéseket, láthatóan ráérzett ennek az egésznek az ízére.

...svg content...Fotó: Instagram/Sarka Kata
Cool

Takács Petra

Szerkesztő

Sarka Kata komoly változásokon megy keresztül, és még késő este is képes elmenni edzeni. Ha akkor van ideje, ugyanúgy nekivág, mint kora reggel, míg sokan mások inkább csak kifogásokat keresnek. Kata nagyon más karakter, és amikor csak teheti, fejleszti önmagát, ami messze többről szól, mint a megjelenés.

Nyilván az is fontos, és Kata egy rendkívül csinos, vonzó és szép nő, de ezek az edzések a lélekre és a mentális energiákra is jó hatással vannak, Ha minden a helyére kerül odabent, akkor annak odakint is látható jelei vannak. Egyesek azt gondolják, aki ilyen sokat edz, az kompenzál valamit, de nem. Soron kívül Vitézy azonnal reagált Karácsony bejelentésére – szerinte Karácsony akár le is mondhatna

Kata csak szereti kihozni magából a maximumot, és ad magára, miközben előtérbe helyezi a fejlődést. A tudatos fejlődés a legszebb dolog a világon, amikor odabent elkezdjük érezni a változásokat. Az ismert médiaszemélyiség és sikeres üzletasszony már egy ideje rövid hajjal látható, ami remekül áll neki.

Ez az edzései során is megkönnyíti számára a mozgást, a szárítást, és így tovább. Legutóbb késő este edzett, viszont olyan intenzitással mozgott, mint sokan mások még délután sem. Egyesek semmilyen szinten nem adnak magukra, addig Kata a jó irányba halad előre, akiről erre a linkre kattintva nézhetitek meg az új edzős videóját.

Ursula von der Leyen maradhat az Európai Bizottság elnöke

Az Európai Tanács tagjai informális munkavacsorán vitatják meg, kiket jelöljenek az Európai Unió vezető pozícióiba.