Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
369,77 Ft
Euró
396,44 Ft
Font
468,88 Ft
Bitcoin
65,618 $

Sarka Kata lassan fitneszversenyző formában van

Már előre látjuk, hogy néhány fitneszversenyző felhúzza a szemöldökét, márpedig Sarka Kata nagyon erős formában van.

...svg content...Fotó: Instagram/Sarka Kata
Cool

Takács Petra

Szerkesztő

Sarka Kata 2024-re sokat változott, már csak az új frizurája miatt is, ami szinte csak dicséretet kap. Nemigazán láttunk negatív kommenteket róla, és azok, akik eddig puszta irigységből kritizálták, azoknak teljesen mindegy, mit csinál. Sajnos sok ember működik így, nincsenek kibékülve saját magukkal, és másokon töltik ki a feszültséget.

Kata kapcsán pedig érdemes megjegyezni, hogy három szülésen van túl, ami nem kicsit terheli meg a testet. Rengetegen hagyják el magukat, már az első szülést követően is, és kizárólag kifogásokat keresnek, majd bántják azokat az anyukákat, akik messze formásabbak, mondván, jó a genetikájuk. Soron kívül Vitézy azonnal reagált Karácsony bejelentésére – szerinte Karácsony akár le is mondhatna

Rettentően naiv gondolkozás ez, mert ez távolról sem genetikai kérdés, hanem az, hogy mit eszünk és mennyit mozgunk. Ide most azokat nem sorolnánk, akik valamilyen betegséggel küzdenek, mivel az teljesen más helyzet. Ugyanakkor a többség egészséges, mégis csak panaszkodik és irigykedik.

Kata formája egyenesen szenzációs, valamit nagyon jól csinál, és ez nemcsak a kemény edzésekről szól. Mentálisan is ott kell lenni, és úgy fest, hogy Katánál ez is megvan, minden dicséretünk az övé, ráadásul arra is odafigyel, hogy csinos legyen edzés közben. Erre a linkre kattintva a vasárnapi edzéséről láthatunk egy fotót.

Karácsony Gergely tartotta a szavát, kérvényezte a főpolgármester-választás megismétlését

Noha az újraszámlálás után is ő nyerte a választást, a főpolgármester tartotta magát korábbi ígéretéhez, új választás kiírásáért folyamodott.