Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21

AKTUÁLIS

Dollár
362,56 Ft
Euró
392,17 Ft
Font
457,93 Ft
Bitcoin
61,155 $

Olasz vacsorán járt Hunyadi Donatella, csak úgy ragyog (fotók, videó)

Minden eddiginél több dicséretet kap Hunyadi Donatella, aki egy különleges szépség, és odavannak érte a rajongók.

Fotó: Instagram/Donatella Hunyadi
Style

Szabó Kata

Szerkesztő

Hunyadi Donatella hamarosan ismét táncolni fog, amiről szintén kiderült, hogy mennyire fekszik n neki. A Dancing with the Starsban mutatott teljesítménye kellően meggyőző volt, és egyszerűen magával ragadta az ember tekintetét. Jó döntés volt tőle bemutatkozni a műsorban, bár tartott tőle, hogy hamar kiesik.

Egyszerűen amiatt, mert sok nagy név vette körül, akiket az egész ország ismer. Ennek ellenére majdnem eljutott a döntőig, és a második legjobb női táncosnak mondhatja magát, ami szintén komoly eredmény. A gyönyörű és különleges modell, amiatt is szerette a műsort, mert sok barátot szerzett a hónapok alatt. Soron kívül MWC 2024: a Pixel 8 letaszította a trónról az iPhone-t

Többek között Eszenyi Enikővel is rengeteget beszélgetett, nagyon jóban lettek. A művészet igencsak erős közös pont számukra, és a művésznő számtalan hasznos tanácsot adhatott neki a hetek során, amit közösen töltöttek a DWS-ben. „Sosem felejtem milyen jókat beszélgettünk és boldog vagyok, hogy megismerhettelek!” – írta egy korábbi posztjában Donatella.

A természetes szépség smink nélkül is megmutatta már az arcát, amire ugyancsak büszke lehet. Kiszel Tünde még mindig nagyon fiatal, ám már most komoly sikerek vannak mögötte, szép élet várhat rá, számos lehetőséggel. Miután az énekelés is az erősségei közé tartozik, több lábon állhat egyszerre az életben.

Imádja a finom ételeket, és az olasz konyha olyasvalami, amit nem tud kihagyni. Legutóbb is egy neves étteremben tűnt fel, ahol több fotót is készítettek róla. Mint mindig, tökéletes, elegáns megjelenést választott, ami láttán a követők csak dicsérni tudták, míg Donatella a kiszolgálással is nagyon elégedett volt.