Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21

AKTUÁLIS

Dollár
363,16 Ft
Euró
393,88 Ft
Font
459,58 Ft
Bitcoin
62,175 $

Hunyadi Donatella formája minden tekintetet magával ragad

Hunyadi Donatella nagyon sokat készült a Dancing with the Stars új évadára, ami várhatóan óriásit fog menni.

Fotó: Instagram/Hunyadi Donatella
Style

Takács Petra

Szerkesztő

Eddig sem lehetett panaszunk a mezőnyre, ám az idei valami egészen elképesztően látványos, izgalmas és egyedi. Csuti is része ennek, és Katica szerint valószínűleg komoly meglepetést fog okozni.

Marics Peti is remek hangulatban jelentkezett be az első élő adás előtt Stana Alexandrával. Az ő párosuk is nagyon messzire juthat, és most először reális esély nyílhat arra, hogy férfi győztese legyen a műsornak. Soron kívül Donáth Anna Gyurcsány Ferencék plakátjairól: hányingerem van

Meglátjuk, mert biztosan lesznek fordulatok, amikre egyáltalán nem számíthatunk. Talán sokkoló döntés születik az első adás végén, és ne feledjük, továbbra sem ismerjük a zsűrit, amire ezelőtt nem volt példa.

Ilyen közül a rajthoz még mindig nem tudni, kik lesznek a zsűritagok. A korábbi hírek szerint ezen a területen is lesznek változások, ám addig, amíg nincs meg a bejelentés, csak találgathatunk, bár nem aggódunk.

Hunyadi Donatella is ott van a csapatban, aki nemrég megsérült. Szerencsére azóta sokkal jobban van, és mint azt láthatjuk, a formája is top, kíváncsiak vagyunk, hogyan állnak majd rajta a táncos ruhák.

Ceglédi Zoltán keményen nekiment Magyar Péternek a közösségi médiában

A politikai elemző szerint ő még akkor is „itt lesz”, amikor a jogászt „ejti” majd az ellenzéki nyilvánosság. Ezzel arra reagált, hogy Magyar – feltehetően – új ellenzéki párt megalapításába kezd.

Így lehet a legkönnyebben sikert elérni egy állásinterjún

Ezek a csillagjegyek nagy esélyekkel indulnak, hiszen olyan tulajdonságokkal bírnak, amelyekkel azonnal előnybe kerülnek. A jó hír, hogy ezeket más is el tudja sajátítani, csak pár dolgot kell észben tartani.