Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
367,85 Ft
Euró
393,32 Ft
Font
457,72 Ft
Bitcoin
66,832 $

Horváth Éva ismét Magyarországon van, új frizurát kapott

Úgy tűnik, Horváth Éva hazatért az ünnepekre, és ha már itthon van, elment a fodrászhoz, hogy igazi profik foglalkozzanak a hajával.

Fotó: Instagram/Horváth Éva
Cool

Takács Petra

Szerkesztő

Horváth Éva nagyon régóta ingázó életet él a családjával, hol Balin töltik az időt a világ másik felén, hol pedig Magyarországon. Éva beismerte, kicsit fárasztó ez már számára, és Balin nem lehet ugyanolyan, mint itthon, hiszen szinte minden ide köti, kezdve a többi családtaggal és a barátokkal.

Éva bombaformában jelentkezett be Baliról, amihez már hozzászokhattunk. Sokan bókolnak neki, és időről időre újra és újra feltűnik a képernyőn. Szeret a médiában dolgozni, castingokra jár, és nem elképzelhetetlen, hogy lesznek még nagyobb dobásai a tévében. Elsősorban azonban édesanya, két kisgyermek édesanyja. Soron kívül Jelentős bővítés előtt állhat a Samsung gödi akkumulátorgyára

Ez persze nem zárja ki azt, hogy magával is foglalkozzon, és a jógában találta meg azt a fajta nyugalmat, mely feldobja a napjait, és más szintekre viszi el őt lelki, illetve mentális szinten is. Ez megadja a lehetőséget számára ahhoz, hogy felfedezzen valami újat magában, és közben pozitív energiákat szívjon magába.

Nincs is jobb annál, mint amikor az ember tovább és tovább fejlődik. Ha tudatosan koncentrálunk erre a fejlődésre, sokkal magasabb szintekre juthatunk el az évek múltán, mely mindenki számára fontos lenne. Éva lenyűgöző helyen élhet Balin, ugyanakkor Magyarország az igazi otthona, ott érezheti magát a legjobban.

Ha már ismét hazalátogatott, elment fodrászhoz, és megint nagyon elégedetten távozhatott. „Kapott kis vörös árnyalatot a hajam. mindig elgondolkodom, hogy levágatom, aztán meglátom Máté munkáját és meg is szűnik a kétely.” – írja elégedetten a posztjában Éva, és mint azt láthatjuk, valóban szép munkát végzett a profi fodrász.

Tóth Gabit gyakrabban említették az online médiában tavaly, mint Szoboszlai Dominiket

Pedig a magyar klasszis labdarúgó nem kis eredményeket ért el, s nemzetközi szinten is hatalmas népszerűségre tett szert.

Májusban újabb területen lesz fizetős a parkolás Budapesten

A Sashegyen április 2-től kell fizetni a parkolásért, míg Zuglóban május elejétől indul a próbaüzem, amit rövidesen a fizetős üzem követ majd.

Szerda este ismét pályára léphet Szoboszlai a Liverpoolban, élőben adja a tv

Nagy kérdés, hogy Szoboszlai Dominik mennyi lehetőséget kap Jürgen Klopptól, mert mostanában egyre többször jelölte a kispadra a magyar válogatott csapatkapitányát.