Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21

AKTUÁLIS

Dollár
363,54 Ft
Euró
394,00 Ft
Font
460,07 Ft
Bitcoin
63,088 $

Horváth Éva igazi áloméletet élhet Balin (fotóval)

Ugyan Horváth Évának gyakran van honvágya és nem könnyű számára az ingázás, azért ez a környezet valamelyest biztosan kárpótolja őt.

Fotó: Instgram/Horváth Éva
Style

Szabó Kata

Szerkesztő

Horváth Éva mindig is szeretett utazni, ez soha nem volt titok, viszont a sok ingázás nincs rá a legjobb hatással. Ezzel együtt Magyarországot tekinti az otthonának, itt élnek a családtagjai és a barátai, az ismerősei. Teljesen érthető, hogy az ember sokszor hazavágyik, és az újdonság varázsa már rég elmúlhatott, mert évek óta járnak ki Balira.

Úgy ismerik az ázsiai szigetet, mint a tenyerüket, viszont odakint teljesen más a kultúra, a lehetőségek, és így tovább. Ha Európában nő fel az ember, akkor inkább haza vágyik, de nyaralás szempontjából igen sokat adhat Bali, bár azok sincsenek kevesen, akik szívesen élik le ott az életüket külföldiként. Soron kívül Eltiltást kapott a Ferencváros edzője, Sztankovics

Éva talán már megszámolni sem tudná, hányszor ült repülőre Bali miatt, és egy ilyen hosszú út is sokat tud kivenni az emberből. A jó idő és a látvány azonban kárpótolhat bennünket, új energiákkal tölthet fel. Éva sokat köszönhet Balinak, a jógának, bár azt nehezen tudjuk elképzelni, hogy ott fognak megöregedni.

Ez a jövő zenéje, és Éva addig is aktív marad, rendszeresen oszt meg tartalmakat. Szenzációs formában van, és sok dicséretet kap, amire büszke lehet, kétgyermekes édesanyaként pláne. Igyekszik magát a lehető legjobban fitten tartani, és közben az „énidőről” sem feledkezik meg, ami rendkívül fontos.

A bikiniformájára sem lehet panasz, és látván azt, hogy mi fogadja a medencéből, valószínűleg azokban a percekben a honvágya kevésbé érezteti hatását . Igazán nem kell magyarázni a fotót , sokan el tudnánk képzelni magunkat a szigeten, ahol még a naplemente és a napfelkelte is teljesen más, mint itthon.

Egyre több állam sürgeti, hogy az iskolákban tiltsák be a telefonokat

Egyre több tanár panaszkodik arra, hogy a diákok filmeket néznek, videókat és fotókat küldözgetnek egymásnak a tanórákon, ahelyett, hogy figyelnének.