Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
361,58 Ft
Euró
391,43 Ft
Font
465,88 Ft
Bitcoin
66,053 $

Törökország meglepheti Hollandiát, és bejuthat az elődöntőbe

Törökország méltó ellenfele lehet Hollandiának az Európa-bajnokság negyeddöntőjében, ahonnan egyenes út vezet az elődöntőbe.

...svg content...Fotó: Török szurkolók a németországi labdarúgó Európa-bajnokság nyolcaddöntőjében játszott Ausztria-Törökország mérkőzést nézik a dortmundi szurkolói zónában 2024. július 2-án. MTI/Koszticsák Szilárd
Sport
Author image

Hujber Dávid

Szerkesztő

Nem sokan gondolták volna, hogy Törökország eljut a negyeddöntőig, de ott vannak, és minden esélyük megvan arra, hogy elődöntősek legyenek. Rendkívül nagy lökést adott számukra az előző mérkőzés, és ha a hollandok túl nagy mellénnyel lépnek pályára ellenük, az sokba kerülhet számukra.

Sorra búcsúznak a favoritok, már Németország és Portugália sincs versenyben. Kroos ezzel lejátszotta pályafutása utolsó meccsét, majd nem sokkal később Ronaldo a közösségi oldalán keresztül üzent, de nem úgy fest, mint aki 39 évesen el szeretné mondani a válogatottságot, ami oly fontos számára. Soron kívül 78 milliárd forintos fizetési felszólítást küldött az EB Magyarországnak

Hollandia és Törökország 21 órától csap össze egymással, amit természetesen élőben közvetít az M4 Sport. Könnyen lehet, hogy az egyik legjobb meccs vár ránk az Eb-n, addig angolok szenvedése tovább folytatódik, most épp Svájc ellen.

Már bruttó 652 ezer forintra nőtt az átlagkereset Magyarországon

Az emberek keresete is egyre magasabb Magyarországon, májusban például 652 ezer forintra nőtt a bruttó átlagkereset.

Magyar Péter tagadja, hogy vezetőnek és politikusnak készült volna

Magyar Péter most azt állítja, vezetőnek és politikusnak sem készült, amiben sokan kételkednek, látván azt, hogyan építette fel magát.