Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
359,23 Ft
Euró
391,35 Ft
Font
465,70 Ft
Bitcoin
64,563 $

Cristiano Ronaldo megtörte a csendet az Eb-kiesés után

Cristiano Ronaldo úgy döntött, mond pár szót azt követően, hogy Portugália már a negyeddöntőben búcsúzott az Európa-bajnokságtól.

...svg content...Fotó: EPA/ABEDIN TAHERKENAREH
Sport
Author image

Hujber Dávid

Szerkesztő

A portugál válogatott egészen drámai módon távozott az Európa-bajnokságról, így már nincsenek versenyben a címért, pedig korábban ők voltak az egyik nagy esélyesek. Pepe és Ronaldo jövője a levegőben lóg a válogatottban, arra viszont reális esély nyílhat, hogy az aranylabdás világsztár legenda ott legyen a világbajnokságon, hiába közel 40 éves.

Pepe esetében ez már erősen kérdéses, így lehetséges, hogy ez volt az utolsó nagy tornája. Ronaldóval ellentétben nem kapott sok negatív kritikát, az egyik legjobb védő volt az Eb-n, hiába múlt már el 40 esztendős. Cristiano statisztikája azonban már messze nem volt ilyen látványos, és most úgy döntött, üzen a kiesés után. Soron kívül Joe Biden hazugságokkal vádolja Donald Trumpot, és nem lép vissza

Nem állt a sajtó rendelkezésére a kiesés után, ami várható volt, ő is maga alá került, de továbbra sem mondta le a válogatottságot. „Többet akartunk. Többet érdemeltünk. Magunknak. Mindannyiótoknak. Portugáliának.” – olvasható a portugál klasszis üzenetében.

„Hálásak vagyunk mindazért, amit adtatok nekünk, és mindazért, amit eddig elértünk. Biztos vagyok benne, hogy a pályán és azon kívül is tiszteletben tartják ezt az örökséget, ami tovább fog épülni. Közösen.”

Csatlakozz a Liner.hu szerkesztői csapatához!

Gyurcsány Ferenc: Magyar Péter azt mondja, vagy ő, vagy senki

Gyurcsány Ferenc hosszú idő után ismét szóba hozta Magyar Pétert, a Tisza Párt vezetőjét, aki csak saját magukat látják ideális választásnak a kormány élére.

Már több mint 1 millió dollárt gyűjtöttek a Trump-merénylet áldozatának családjáért

A hős édesapa családja részére eddig összesen 1 millió dollár gyűlt össze, nem egész 24 óra alatt, ami óriási eredmény.

Kiderült, mesterlövészek voltak Donald Trump merénylője alatt

Egyre szürreálisabb, ami szombaton történt, már azt is tudni, hogy a 20 éves merénylő alatt a merénylet ideje alatt mesterlövészek tartózkodtak, akik a tömeget figyelték.