Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
361,64 Ft
Euró
391,93 Ft
Font
466,47 Ft
Bitcoin
66,468 $

Hollandia nagy és gyors fordítása Törökország ellen a negyeddöntőből (videó)

Hollandia végül fordítani tudott Törökország ellen, akik így még csak a hosszabbítást sem tudták kiharcolni.

...svg content...Fotó: Török szurkolók a németországi labdarúgó Európa-bajnokság negyeddöntőjének Hollandia-Törökország mérkőzése előtt a berlini Olimpiai Stadionban 2024. július 6-án. MTI/AP/Ariel Schalit
Sport
Author image

Hujber Dávid

Szerkesztő

Két drámai negyeddöntőt rendeztek az Európa-bajnokság szombati játéknapján, amivel összeállt az elődöntős mezőny. Napokon belül kiderül, ki az a két csapat, akik megküzdhetnek egymással a döntőben. Több nagy esélyes is búcsúzott, már Németország és Portugália sincs játékban, akik rendkívül csalódottak voltak.

Anglia a néhol kínosan gyenge játékával is ott van a következő körben, legutóbb büntetőpárbaj végén mentek tovább. Nem hibáztak, így megérdemelték a továbbjutást, viszont továbbra is erősen akadozik a játékuk, ami sokba is kerülhet számukra a döntő kapujában. Soron kívül Hiába az embercsempészek elengedése, továbbra is túlzsúfoltak a hazai börtönök

Hollandia szintén megszenvedett a negyeddöntőben, Törökország sokáig esélyes volt arra, hogy a hollandokat is kiüsse. A 35. percben szerezték meg a vezetést, és nem egyszer megduplázhatták volna az előnyüket. Igaz, Hollandia előtt is adódtak lehetőségek az egyenlítésre, ami csak a 70. percben futott be, majd 6 perccel később egy öngól döntött.

Ezzel már nem tudtak mit kezdeni a törökök, a pár perces rövidzárlat az elődöntős szereplésükbe került. Joggal lehetnek csalódottak, mert a kezükben volt a saját sorsuk, de így is büszkék lehetnek a teljesítményükre. A mérkőzésről készült összefoglaló videót erre a linkre kattintva nézhetitek meg.

Akár családtagok is taníthatják majd a vezetést az új KRESZ-szabályok szerint

A Közlekedési Minisztérium új javaslatokat dolgoz ki a KRESZ megújítására, melyek között ott szerepel a családtagok által végzett vezetésoktatás lehetősége és az utánképzési rendszer átalakítása is.

Elutazott Párizsba a magyar úszóválogatott, Milák viszont nem tartott velük

A szövetségi kapitány mondta el, hogy a 200 méteres pillangóúszás olimpiai bajnoka miért maradt itthon egyelőre.

Hiába az embercsempészek elengedése, továbbra is túlzsúfoltak a hazai börtönök

Annak ellenére, hogy több mint 2000 külföldi embercsempészt engedtek szabadon, a magyar büntetés-végrehajtási intézetek kapacitása továbbra is teljes kihasználtságon van.