Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
359,46 Ft
Euró
391,42 Ft
Font
465,77 Ft
Bitcoin
63,625 $

Videón Anglia továbbjutása a büntetőpárbaj végén Svájc ellen

Anglia messze földön híres arról, hogy nem tud büntető rúgni, ám most nem hibáztak, ami Svájc kiesésébe került.

...svg content...Fotó: Declan Rice (k) és Jude Bellingham (j), az angol válogatott játékosai csapatuk továbbjutását ünneplik a 2024-es németországi labdarúgó Európa-bajnokság negyeddöntőjében játszott Anglia - Svájc mérkőzés után a düsseldorfi Merkur Spiel Arénában 2024. július 6-án. Az angolok 1-1-es döntetlen és hosszabbítás után tizenegyesekkel 5-3-ra győztek. MTI/Koszticsák Szilárd
Sport
Author image

Hujber Dávid

Szerkesztő

Két mérkőzést rendeztek az Európa-bajnokság szombati napján a negyeddöntőkben. Ez egyúttal azt is jelentette, hogy két csapatnak mennie kellett, akik már nincsenek harcban a kontinenstorna nagy trófeájáért. Sorra esnek ki a válogatottak, és egyre közelebb kerülünk ahhoz, hogy megrendezzék a várva várt döntőt.

Hollandia is drámai végjátékkal jutott tovább egy gyors fordítás kíséretében. Sokáig vezetett Törökország, és úgy tűnt, képesek lehetnek kitartani, de végül bejött a papírforma, még ha nem is azon a szinten, mint amire sokan számítottak. Ezzel már a holland válogatott is ott van az elődöntőben. Soron kívül Magyar Nagydíj: jön az ingyenes szurkolói autóbuszjárat a Volánbusztól

Anglia is kvalifikálta magát, de megint csak nagyon neccesen jutottak tovább. Innentől kezdve azonban már kevésbé lesz támadható a csapat, hiába a gyenge játék, mert ott vannak az elődöntőben, akárcsak a legutóbb Európa-bajnokságon. Svájc ugyan a 75. percben megszerezte a vezetést, mindössze 5 percig örülhettek Embolo góljának, mert jött Saka, a büntetőpárbajon pedig esélyt sem adtak.

A mérkőzés összefoglaló videóját erre a linkre kattintva nézhetitek meg, miközben már az elődöntőkre hangolódhatunk. Spanyolország Franciaországgal fog játszania döntős szereplésért, addig Hollandia Angliával feszül össze.

Elvetélt magzatát és a méhlepényt is magával vitte egy nő a Semmelweis klinikáról

A nő állítása szerint világítás és szappan nélküli mosdóban szülte meg halott magzatát a Semmelweis klinikáján.