Dollár
397,39 Ft
Euró
418,93 Ft
Font
488,09 Ft
Bitcoin
17,172 $

Sokkhatás az X-Faktorban: Herceg Erikánál elszakadt a cérna, odacsapott az asztalra

Fotó: RTL Magyarország
TV
not image

Hujber Dávid

Szerkesztő

Herceg Erika azt mondta, élete legnehezebb napját éli meg, nagyon nem örült annak, hogy Gáspár Laciék nem támogatták, és egyértelművé tette, az ő versenyzőiről csak ő dönthet.

Herceg Erika hozott olyan döntéseket, amikkel a mentortársai finoman szólva sem értettek egyet. Sokkal több volt a vita, mint amire számítani lehetett, bár az új szabályok némileg előrevetíthették a dolgokat, miközben tudtuk jól, hogy Erika nincs mindig szimbiózisban a többi mentorral.

Soron kívül Sajtóértesülések szerint húsvétig maradhat az árstop

Ez köszönhető annak is, hogy ez csak az első közös évaduk, valamint annak, hogy mindannyian nagyon más karakterek. Ráadásul Erika nem hagyja magát, keményen kiáll egy döntése mellett, és a feszültség néhol igencsak érezhető volt emiatt.

Az egyik versenyző kapcsán például azt mondta, nagyon tehetségesnek tartja, ugyanakkor nincs felkészülve erre a versenyre. Mata Krisztián nyilván nem örült ennek, addig a mentorok teljesen ledöbbentek, amikor meghallották Erika érvelését.

Ledöbbentek, mert mindenképpen esélyt adtak volna a versenyzőnek egy szék formájában, amit szóvá is tettek. Erika elismerte, jobb teljesítményekre számított, és azt várta volna, hogy a mentortársai segítenek neki, majd egyre dühösebbé vált.

Herceg Erika az X-Faktorban ByeAlexnek: „Engem nem érdekel, fejezd be magad!”

Miközben Erika értékelte Krisztián teljesítményét, amit amatőrnek nevezett, ByeAlex és Gáspár Laci elkezdte megvédeni a versenyzőt, akárcsak Puskás Peti. Totálisan más véleményen voltak a mentorok, mint Erika, akinek nyilván nem tetszett ez.

A cikk nem ért véget, folytatásához lapozz a következő oldalra

Lapozó: 1 2