Dollár
388,76 Ft
Euró
409,67 Ft
Font
477,85 Ft
Bitcoin
16,996 $

Herceg Erika az X-Faktorban ByeAlexnek: „Engem nem érdekel, fejezd be magad!”

Fotó: RTL Magyarország
not image

Hujber Dávid

2022. október 2. - 06:55

Herceg Erika nem egyszer veszett össze a mentortársaival a tábor alatt, ByeAlex is felkerült a listára, akinek rendesen odaszólt az egyik produkció kapcsán.

Herceg Erika egyre megosztóbb személyiség a nézők számára, tömegével kritizálják a közösségi médiában. Csobot Adél helyét vette át, és már most messze többet cikkeznek róla, mint korábban szinte bárkiről, miután több vitája is volt.

Soron kívül Orbán: akik háborúpártiak, azok mindig újabb szankciókat követelnek

Megkérdőjelezhetetlen a tehetsége és a szakértelme, ugyanakkor sokaknak nem tetszik a stílusa. Mások talán irigységből bántják, ami nem jelent újdonságot, minden más mentor találkozott már hasonlóval.

Erika az egyik produkció után ByeAlexre is rászólt, mert nagyon tetszett neki a zenekar teljesítménye. A Bucca Brothers lépett fel, és az X-Faktor mentora szerint nagyot mentek, amivel Alex egyáltalán nem értett egyet.

Sőt, megjegyezte Erikának, hogy ez egy nagyon rossz produkció volt. Nem is kellett több, hogy elszakadjon a cérna az X-Faktor új mentoránál, és odaszólt, mert már igencsak kezdett elege lenni ebből.

A cikk nem ért véget, folytatásához lapozz a következő oldalra

Lapozó: 1 2

ads

Van egy sztorid?

Szemtanúja voltál valaminek, vagy épp van egy olyan történeted, melyet szívesen megosztanál másokkal?

Küldd el nekünk, és amennyiben érdekesnek találjuk, úgy közzétesszük azt oldalunkon.