Dollár
390,90 Ft
Euró
408,35 Ft
Font
472,37 Ft
Bitcoin
16,224 $

Tóth Gabi: „Úgy utállak Majoros”

Fotó: Instagram/Sztárban Sztár

Takács Petra

2022. október 2. - 04:48

Majka egy hatalmas fordulat végén több mint boldoggá tette Tóth Gabit a döntésével a Sztárban Sztár leszek! középdöntőjében, ami az eddigi legjobb volt.

Évről évre egyre jobb és jobb ez a műsor, pedig nagyon magason van a léc, de valahogy mindig képesek megugrani a készítők. Ez az egész stábot dicséri, kezdve a mesterekkel, akik remekül működnek együtt.

Soron kívül Itt vannak a részletek az Erste négynapos bankszünnapjairól

Ez még Majkára és Tóth Gabira is igaz, akik időről időre összekapnak, de ettől is színesebbé, még érdekesebbé válik a műsor, hiszen az élet nemcsak az egyetértésről szól. A nézők pedig szeretik, amikor igazi vitát látnak, nemcsak a show miatt, amivel szintén nincs gond.

A középdöntő első felében Köllő Babett és Majka versenyzői léptek színpadra, akik közül többen óriásit énekeltek. Ugyanakkor szükség volt pár olyan döntésre, amik fájdalmasak voltak, és ez elkerülhetetlen.

Emiatt is történhetett meg, hogy Majka, Gabi és Joci is magával vitt egy olyan versenyzőt, aki eredetileg kiesett volna. Igaz, egy csavar végén Majka ezen versenyzője nem jutott be az élő show-ba, de így is büszke lehet, mert 14 évesen jutott el idáig.

A cikk nem ért véget, folytatásához lapozz a következő oldalra

Lapozó: 1 2

ads

Van egy sztorid?

Szemtanúja voltál valaminek, vagy épp van egy olyan történeted, melyet szívesen megosztanál másokkal?

Küldd el nekünk, és amennyiben érdekesnek találjuk, úgy közzétesszük azt oldalunkon.