Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
347,48 Ft
Euró
378,15 Ft
Font
441,56 Ft
Bitcoin
39,438 $

Hegyes Berci és barátnője összeomlottak az Ázsia Expressz döntője előtt

Hegyes Berciék nagyon nem voltak a helyzet magaslatán, noha előnyből indulhattak el a legutóbbi versenynapon.

Fotó: TV2
TV

Takács Petra

Szerkesztő

Hamarosan véget ér az Ázsia Expressz új évada, de aggodalomra semmi ok, szinte biztosan fogunk még új szezonokat látni a műsorból. Emellett arról se feledkezzünk meg, hogy már úton van a Farm VIP következő szezonja.

Akárcsak az Ázsia Expressz, a Farm VIP is az eddigi legdrámaibb évadával jelentkezik, így biztosan nem fogunk unatkozni a következő hetekben az ünnepek hajnalán. Sőt, a Párharc eseményei is folytatódnak, benne többek között Gáspár Győzőékkel. Soron kívül Megvannak a nyerőszámok, óriási volt a tét az Ötöslottón

Az Ázsia Expressz döntője előtt is búcsúzott egy páros, egy olyan duó, akik mindenkinél jobban megérdemelték volna a döntős szereplést. Zozo és Brúnó estek ki, és ez igencsak drámaian hatott, Ördög Nóri szemein is látni lehetett, közel jár ahhoz, hogy elsírja magát.

Zozo és Brúnó nagyon férfiasan fogadták a kiesésüket, addig Hegyes Berciék aznap csak a szerencsének köszönhették, hogy döntősök. Igazán ők sem akarták elhinni, hogy mindez megtörténik velük egy olyan nap után, mint ez.

Berci magát hibáztatta, mert igent mondott a feladatra, ami miatt végül rengeteg időt vesztettek, ráadásul a kapcsolatukra sem volt jó hatással. Volt egy pont, amikor annyira elegük lett, hogy kiszálltak az adott játékból.