Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
347,48 Ft
Euró
378,15 Ft
Font
441,56 Ft
Bitcoin
39,402 $

Demcsák Zsuzsa szerint ez volt minden idők legextrémebb Farm VIP-forgatása

Mint kiderült, az időjárás sem volt kegyes a versenyzőkhöz, emellett számos nehézség felmerült, de fordulatokból sem lesz hiány.

Fotó: TV2
Style

Koós Alexandra

Szerkesztő

Korábban megírtuk, hogy november 20-tól látható majd a tévéképernyőkön a Farm VIP legújabb évada – ami a korábbi évadoknál is hosszabb lesz – Zsolti gazda, azaz Gáspár Zsolt és Demcsák Zsuzsa műsorvezetésével. Piros színekben többek között Polgár Tünde, Balogh Edina, Rippel Feri és Szabyest versenyeznek, míg a sárgák között olyan nevek is szerepelnek, mint például Bíró Ica, Ripli Zsuzsi, Rékasi Károly és Lakatos Levente.

Gelencsér Timi nemrég arról faggatta Leventét és Zsuzsit, milyen a kapcsolatuk, amelynek kapcsán úgy fogalmaztak, a műsorban erre is választ kapnak majd a nézők, de jelenleg jóban vannak. „Nyilván össze kell csiszolódnia mindenkinek ebben a műsorban, meg ki kellett egymást tapasztalni, ismerni. Mind a ketten egyébként vezető egyéniségek vagyunk, úgyhogy ez elárulja, hogy milyen lesz a viszony nagyjából” – jegyezte meg az író-youtuber. Soron kívül Megvannak a nyerőszámok, óriási volt a tét az Ötöslottón

Arról, hogyan érezték magukat a forgatások alatt, a modell azt mondta, imádta minden percét. „Még azt is, ami nem volt éppen felhőtlen és mosolygós, mert azért volt olyan is. Zsuzsi végig kísért minket. De imádtam, nagyon jó volt” – szögezte le. Ezt követően Demcsák Zsuzsa azzal folytatta, nagyon érdekes volt látni, hogyan hullanak le azok a szerepek, amiket az ismert emberek megszoktak. „Ugye elmennek valahova és akkor valamiféleképpen viselkednek” – fogalmazott.

„Általában azért sokat próbált közéleti emberekről van szó, és hosszú-hosszú hetek kellenek ahhoz, hogy utána végre önmagukat mutassák. Onnantól kezdve válik igazán izgalmassá a játék, amikortól kezdve ők már tényleg valóban önmaguk, bele mernek állni konfliktusokba” – folytatta, hozzátéve, hogy Levente és Zsuzsi sem arról volt híres, hogy ne mernének szembenézni egy ilyen helyzettel, s tették mindezt intelligensen, jól kifejtve, amit érdemes lesz látni.

Elmondása szerint a műsorban azért teljesen más viszonyokban kell helytállniuk a szereplőknek, mint amit a saját életükben megszokhattak, miközben számos feladatot kell teljesíteniük. Levente megjegyezte, az időjárás sem volt épp a legkedvezőbb, mint mondta: „mindent megtapasztaltunk gyakorlatilag, amit meg lehet tapasztalni a farmon”. Zsuzsa hozzátette: „Az spoilermentes, hogy ez volt minden idők legextrémebb Farm-forgatása. Nagyon szélőséges volt. A 40 fokból a 10 fokba, ami hőérzetben 4 fokot jelentett, elázott minden, technikai feltételek is néha akadoztak, mindenféle problémák voltak”. Egyúttal azt gondolja, a játékosok reakcióiban és viselkedésében is voltak extrém helyzetek, így az idei évad igazán gazdag lesz fordulatokban.

22-szert szúrták meg a börtönben a közismert rendőrt

Összesen 22 szúrást kapott a börtönben az a rendőr, akit még George Floyd halála miatt ítéltek el.