Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
347,48 Ft
Euró
378,15 Ft
Font
441,56 Ft
Bitcoin
39,627 $

Szabyest a Farm VIP-ról: én szerintem mindenkit szétsavaztam és szétoltottam

Mint mondta, akik szeretik az állatimádó, egyben rebellis karaktereket, biztosan csípni fogják őt.

Fotó: TV2
TV

Koós Alexandra

Szerkesztő

Mint ismert, november 20-án indul a Farm VIP legújabb évada a TV2-n Demcsák Zsuzsa és Gáspár Zsolt műsorvezetésével. Piros színekben többek között Polgár Tünde, Balogh Edina, Sánta László és Szabyest versenyeznek, míg sárga színekben Bíró Ica, Takács Zsuzska, Rékasi Károly és Lakatos Levente is látható majd.

A pirosak közül néhányan most elárulták, mire számíthatunk majd tőlük a műsorban: Szabyest például úgy fogalmazott, a nézők biztosan nem ismernek olyan karaktert, mint amilyen ő lesz. „Én eléggé kényem-kedvem szerint fogok működni a Farm VIP-ban és az összes csapattársammal szembe megyek minden témában” – jelentette ki. Soron kívül Megvannak a nyerőszámok, óriási volt a tét az Ötöslottón

Majd azzal folytatta: „Ha esetleg az ilyen rebellis embereket szeretik és azt, aki mondjuk imádja az állatokat, akkor valószínűleg én leszek a kedvenc karakterük. Ugyanis én szerintem mindenkit szétsavaztam és szétoltottam, pláne hogy gyakorlatilag a saját utamon haladtam mindenben. Igazából egy teljesen egyéni játékot játszottam, a nézők ezt fogják látni tőlem”.

Paprika Dorina szerint az ő karaktere nagyon vicces, aki próbálja a jóindulatúságot és a viccet ötvözni. Rippel Feri pedáns, precíz embernek tartja magát, aki szereti a rendet, emellett az erőt az ügyességgel próbálja kombinálni. Sánta László teljes mértékig önmagát adja, a piros csapat kapcsán pedig úgy vélekedik, hogy a legnagyobb erőssége az összetartás. Lissák Laura azt gondolja, általa egy nagyon maximalista, kitartóan küzdő lányt fognak megismerni, ami az élsportolói jelenéből/múltjából fakad.

Balogh Edina úgy véli, amikor az ember benne van a körforgásban, nem lát rá magára, szerinte majd utólag tudja megállapítani, hogyan is teljesített, viselkedett egyes helyzetekben. Szabó Simon biztos benne, hogy nagy csalódást nem fog okozni, Polgár Tünde pedig leszögezte, akik a tévéképernyők előtt ülnek majd, nemcsak mókára és kacagásra, de sírásra és balhékra is számíthatnak, mint egy családnál.

22-szert szúrták meg a börtönben a közismert rendőrt

Összesen 22 szúrást kapott a börtönben az a rendőr, akit még George Floyd halála miatt ítéltek el.