Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21

AKTUÁLIS

Dollár
353,87 Ft
Euró
384,03 Ft
Font
450,78 Ft
Bitcoin
69,052 $

Autóbalesetet szenvedtek Harry Kane gyerekei, kórházba szállították őket

Harry Kane mindhárom gyermekét kórházba kellett szállítani az incidenst követően, miután autóbalesetet szenvedtek

...svg content...Fotó: EPA/RONALD WITTEK
Style

Hujber Dávid

Szerkesztő

Louis-t, Vivienne-t és Ivy-t is kórházba szállították az incidenst követően a mentők. Erre amiatt volt szükség, mert az őket szállító Mercedes egy Renault-nak ütközött, aminek hatására továbbcsúsztak, és egy Land Rovernek is nekimentek.

Kane három legidősebb gyermekét elővigyázatosságból szállították kórházba Németországban. Helyi idő szerint 17 óra 15 perc körül történt az incidens, még a hétfői napon, de erről csak most számoltak be. A baleset éppen akkor következett be, amikor a 30 éves klasszis csatár gépe Londonban landolt az Arsenal elleni mérkőzés miatt, ami döntetlennel ért véget. Soron kívül Egy rendőrre is rátámadt a szüleivel végző újpesti kettős gyilkos

A Sky News azt írja, müncheni rendőrség arról adott tájékoztatást, hogy a Renault, amiben négy ember ült, balra kanyarodott, majd nekiütközött a szemből érkező Mercedesnek, amiben Kane három és hét év közötti gyermekei ültek.

Több tízezer euróra teszik a balesetben keletkezett kárt, miközben körülbelül 2 órára részlegesen lezárták a csomópontot. Kane-nek összesen négy gyermeke született eddig a feleségétől, Kate-től, akivel a Bayern miatt Münchenbe költöztek tavaly nyáron.

Az első pár hónapot szállodában töltötte Kane, addig a felesége otthon maradt a gyerekekkel, mielőtt karácsony után mindenki Németországba költözött, és elfoglalták a helyüket az új luxusingatlanban. Az angol támadó nagyon alapos, németül is tanul, hogy mindenkivel megértesse magát.

Xavi megerősítette, a Barcelona elnöke rúgta ki őt, de vissza akar térni

Xavi nem kertelt, és elárulta, hogy Laporta, a Barcelona elnöke rúgta ki őt, de továbbra is a Barca szurkolója marad.