Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
371,98 Ft
Euró
398,34 Ft
Font
471,86 Ft
Bitcoin
66,786 $

Gyurcsány Ferenc Vitézy Dávidot és Magyar Pétert is a Fidesz emberének tartja

Gyurcsány Ferenc ezúttal Vitézy Dávid kapcsán is tett pár gondolatot, miután Szentkirályi Alexandra, a Fidesz jelöltje beállt mögé.

...svg content...Fotó: Facebook/Gyurcsány Ferenc
Belpolitika

Takács Petra

Szerkesztő

Szentkirályi Alexandra visszalépése mindent megváltoztathat, amivel Karácsony Gergely esélyei jócskán zuhanhatnak, aki szerint ez az egész színjáték, és számítottak arra, hogy mindez meg fog történni. Vitézy Dávid gyorsan reagált a Fidesz bejelentésére, akikkel nem hajlandó koalícióra lépni, ahogyan a DK-val sem.

Vitézy tagadta, hogy előzetesen tudott volna a Fidesz döntéséről, amiről csak akkor értesült, amikor mindenki más is. Szintén rendkívüli sajtóeseményt tartott a történtek után, melynek vége botrányos lett Karácsony megjelent támogatói miatt, miközben Gyurcsány Ferenc, aki a Lehel piacon kezdte a napot, szintén sajtótájékoztató hívott össze. Soron kívül Folyamatosan melegszik a Balaton vize, valahol már csaknem 23°C-os

Gyurcsány Ferenc megint megemlítette Magyar Pétert, szerinte már nemcsak ő, hanem Vitézy Dávid is ellenfelük, és színjátékról beszél. „Ami Budapesten Vitézy, az országosan Magyar Péter. Ma véget ért a színjáték, a Fidesz budapesti előválasztását Vitézy Dávid nyerte.” – fogalmazott a Facebook oldalán Gyurcsány.

Gyurcsány teljes vállszélességgel áll Karácsony mögött, ami Szentkirályi szerint nem véletlen, mert ő irányítja Budapestet, és több emberét is beültette a Városházára, akik szép pénzt kereshetnek. A DK tulajdonosa elismeri, van közük a budapesti vezetéshez, és remélik, ez így is marad Karácsony által, mert őt tartják az egyetlen ideális jelöltnek.

„A Fidesz Budapesten Vitézy Dáviddal, az országban pedig Magyar Péterrel akarja elfoglalni az ellenzéki térfél egy részét. Higgyenek a szemüknek és most vasárnap cselekedjenek ekképpen! Szavazzanak Budapesten Karácsony Gergelyre, szavazzanak az egész országban a Dobrev Klára vezette közös listára!”

Karácsony Gergely egyvalakinek külön köszönetet mondott

Egyvalakinek különösen nagy hálával tartozik Karácsony Gergely, aki őszintén beszélt erről egy nyílt posztban.