Clouds
21 Budapest
Dollár
344,74 Ft
Euró
371,11 Ft
Font
432,30 Ft
Bitcoin
26,950 $

Guardiola nem aggódik a Real Madrid miatt a Bajnokok Ligájában

Fotó: EPA/TOLGA AKMEN
Sport
not image

Hujber Dávid

Szerkesztő

Sokkal inkább a következő mérkőzésre koncentrál, nincs ideje másra, mivel minden fronton harcban vannak a végső győzelemért.

Csúnya pofonba szaladt bele az Arsenal a Manchester City ellen. Guardiola csapata szinte esélyt sem adott, és még nagyobb vereséget mérhettek volna a listavezetőre, melynek edzője nem akarja feladni.

Soron kívül Azonnal töröld ezeket az alkalmazásokat a telefonodról

Közben a Manchester City arra készül, hogy a Bajnokok Ligáját is megnyeri, és csak egy lépés, a Real Madrid választja el attól, hogy ott legyen a döntőben, aminek toronymagas esélyese lehet, de talán már most is az.

„Van egy elképzelésem (a Real Madrid elleni tervről) arra vonatkozóan, ahogyan tavalyi szezonban játszottunk. Idén néha figyelemmel követem a spanyol bajnokságot is, és néhány dolgon változtattak a tavalyi idényhez képest, de a menedzser személye változatlan.”

Guardiola csak a következő meccsre koncentrál

„Általában csak a következő mérkőzés miatt aggódom, nem figyelek másra, csak a Fulham-re.” – tette egyértelművé Guardiola a mérkőzés előtti sajtóeseményen. A City mindössze három mérkőzésre van attól, hogy a története során először megnyerje a Bajnokok Ligáját, miközben visszavághatnak a Real Madridnak a tavalyi elődöntőért.

Ha azonban az angol bajnokságot nézzük, akkor elmondhatjuk, hogy az elmúlt öt évben négyszer nyerték meg a Premier League-t, míg 2012 óta már hatszor. „Amikor 10 vagy 15 ponttal vagy lemaradva a listavezető mögött, akkor a Bajnokok Ligája lehet a prioritás számodra.”

„Nekünk nincs időnk arra, hogy bármit is előtérbe helyezzünk. A Premier League annyira kihívásokkal teli, annyira szép. Az emberek azt mondják, ez nem igaz, de a Premier League 11 hónapig tart, minden héten.” – idézte az ESPN.

„A figyelmem a Fulham-re szegeződik, majd a West Ham-re, utána pedig a Leeds-re. A Leeds után nincs sok idő, de annyi igen, hogy felkészüljünk a Madridra.” – emelte ki Guardiola, akinek eddig is rengeteg trófeája volt.