Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
368,95 Ft
Euró
392,45 Ft
Font
459,48 Ft
Bitcoin
62,994 $

A Glamour Gálán is őrületesen jól nézett ki Zséda (fotók)

Zséda egy olyan kortalan sztár, sikeres énekesnő, aki joggal lehet büszke az életére, és arra, amit eddig elért az évek során.

Fotó: Instagram/Zséda
Cool

Szabó Kata

Szerkesztő

Érződik, hogy az idő változásával a hírességek is más tempóba kapcsoltnak, és egyesek nagyon boldogok. Tóth Gabi legutóbb táncban fejezte ki, milyen boldog a párjával, Papp Máté Bencével, aki lehetséges, hogy az igazi számára, benne találta meg azt a férfit, akire legbelül mindig is vágyhatott fiatalkora óta.

Gabi folytatja az éneklést, nem teszi szívességet senkinek azzal, hogy befejezi a pályafutását, hiába akarják ezt sokan. Azoknak zenél, akik szeretik, hisznek benne, és támogatják, mert egy sztárnak erre is szüksége van, pláne egy olyan ismert és megosztó személyiségnek, mint Gabi, akit sokan a Dancing with the Stars új évadába várnak. Soron kívül Rárepültek a magyarok az online értékpapírszámla-nyitásra

Krausz Gábor, a volt férje sem unatkozik, Mikes Anna oldalán éli tovább az életét, és a napokban életük legnagyobb kalandjának vágnak neki, ugyanis igent mondtak az Ázsia Expresszre. Ha végig játékban lesznek, akkor heteken át nem lesznek kapcsolatban a családdal, ami minden bizonnyal kemény lenne.

Ugyanakkor idejük sem lesz erre gondolni, annyira feszített a tempó, és amikor épp lenne talán lehetőségük elmerülni a honvágyban, kidőlnek a fáradtságtól. Gábor nem számít arra, hogy lesz vitája Annával, mert idehaza sincs, ahol legutóbb a Glamour Gálát rendezték meg, ami az év egyik legnagyobb eseménye.

Sok női híresség tette tiszteletét a gálán, többek között Zséda is, akit régóta az egyik legvonzóbb nőnek tartanak, aki nem öregszik. Mindkettőben van valami, mert valóban egy extrán vonzó és igényes nőről beszélünk, akire másképpen hat az idő múlása. Ami pedig a megjelenését illeti, csak 10 pontot tudnánk adni rá.

Hidvéghi Balázs szerint Brüsszel egyre jobban fél Orbán Viktortól

Mint mondta, a brüsszeli történtek minden határon túlmennek és egyben jelzik, hogy félnek Orbán Viktortól és a szuverenista erők véleményétől.

Fél nap alatt elfogták a budapesti Louis Vuitton üzlet tolvajait

A budapesti rendőrök mindössze 12 óra alatt azonosították a terézvárosi luxusmárkabolt betörésének feltételezett tetteseit.