Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21

AKTUÁLIS

Dollár
358,97 Ft
Euró
388,58 Ft
Font
454,94 Ft
Bitcoin
51,689 $

Videón a tökéletes testű Gelencsér Timi újabb akrobatikus eleme

Két órán át gyakorolta a figurát, mire az sikerült neki, de nem adta fel, és láthatjuk, hogy milyen látványos lett a végeredmény.

Fotó: Instagram/Gelencsér Tímea
Cool

Szabó Kata

Szerkesztő

Gelencsér Timi kiskora óta sportol, maximum a sérülései miatt maradtak ki edzései, de ezt leszámítva mindig aktív volt, illetve a mellplasztika okán volt kénytelen kihagyni pár hetet, majd ismét visszatérhetett a régi életéhez. Az első beavatkozás után is nagyon elégedett volt a szépségkirálynő, és ez legutóbb sem volt másképp.

Maximálisan elégedett, és ez összességében az életére is igaz, amit saját magának köszönhet. Rendkívül sokat tett és tesz azért, hogy ilyen életet élhessen, mellette tanul az egyetemen, szóval nem unatkozik. Az edzésekre is fordít időt, azok nélkül aligha tudna létezni, annyira az élete részévé váltak. Soron kívül Valaki megnyerte az Ötöslottó rekordnyereményét, itt vannak a milliárdokat érő nyerőszámok

Nemcsak egyfajta edzést végez Timi, és az akrobatikáról sem mondott le. Egykor ez volt az élete, versenyekre járt, majd a modellkedés és a média vette át a főszerepet, ami egyúttal a munkájává vált. Egy ideje boldog párkapcsolatban él, ami még inkább elégedetté teszi, abszolúte olyan életet élhet, mint azt elképzelte.

Időről időre kihívásokat keres magának, ami nem meglepő, mert többek között ez is élteti. Sok sportban kiemelkedő, és ez a téli sportokra is igaz, máskor pedig egy új figurát tanul be az akrobatikában. Ez néha egyszerűbbnek tűnik számára, majd rájön, hogy több időre van szüksége, ám addig csinálja, amíg nem sikerül.

Timi szereti a kihívásokat, szereti legyőzni önmagát, de az semmiképpen nem jellemző rá, hogy bármit is feladna. „Szeretem a kihívásokat! Szeretem legyőzni magam! Nehéz volt 30 másodpercbe belesűríteni azt a 2 órát amit elszórakoztam ezzel a figurával!” Sikerrel járt Timi, és mint mindig, most is beszédes a végeredmény, akárcsak a formája. „Kinéztem magamnak az interneten és megpróbáltam leutánozni. Sokkal könnyebbnek gondoltam és egy ponton majdnem fel is adtam, de szerencsére nem tettem! Ahogy a szöveg is mondja a videóban, it’s not over, until I win!”