Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
359,23 Ft
Euró
391,35 Ft
Font
465,70 Ft
Bitcoin
64,563 $

Gáspár Zsolti elismeri, Győzike hátán mászott fel, de csak félig

Zsolti viccesen megjegyezte, csak félig mászott fel testvére hátán, mivel a többit már magának köszönheti, a sikert.

...svg content...Fotó: YouTube/LifeTV
Style
Author image

Hujber Dávid

Szerkesztő

Hosszú éveken át Gáspáréknál minden Győzikéről szólt, majd szép lassan Zsolti, az öccse is teret nyert magának a médiában, mivel felfedezték, hogy szintén nagy karakter, akit sokan szeretnek, de mégis teljesen más, mint a testvére.

Tény, a Győzike Show indította be a médiakarrierjét, és azóta számtalan komoly megjelenést kapott. Tavaly például a Farm VIP-ban forgatott társ-műsorvezetőként Demcsák Zsuzsa mellett, nemrég pedig Hajdú Péter vendége volt az Összezárva Hajdú Péterrel című műsorban. Soron kívül Joe Biden hazugságokkal vádolja Donald Trumpot, és nem lép vissza

Ma este lesz látható a LifeTV-n, és érdemes lesz figyelni az eseményeket, mert többek között egy sokkoló történetről is lehull a lepel, amiről részben már írhatott a sajtó, de a részletek csak most következnek.

Zsolti a LifeTV reggeli műsorában nem tagadta, hogy részben testvérének köszönheti a sikereit, hiszen nélküle valószínűleg soha nem juthatott volna el a média elitjéhez. „Tény és való, hogy Győzőnek köszönhetem azt is, hogy itt ülhetek, mert ugye azt mondja minden fórumon, hogy az ő hátán másztam fel. Ő csinált mindent.”

„Győzi most mindenhol azt diktálja, hogy az ő hátán másztam fel. Köszönöm is szépen neki, mert tényleg az ő hátán másztam fel, de csak félig.” – tette hozzá Zsolti, aki arra is reagált, hogy állítólag Győzike amiatt is féltékeny rá, mert az édesapja jobban szereti a kisebbik fiát.

„Hát én édesapámmal ötéves korom óta, ha ment pisilni jobbra, én is mentem mellé, elnézést… Én végig a nyomdokaiban voltam, a mai napig. A mai napig kikérem a véleményét és minden hónapban kapok egy sallert, hogy helyrejöjjek.”

„Nem is édesapám nekem, haverok, barátok vagyunk. Napi szinten beszélünk van ötvenszer, mi nagyon jó kapcsolatban vagyunk az öreggel, úgyhogy minden lépését csókoltatom neki.”

Gyurcsány Ferenc: Magyar Péter azt mondja, vagy ő, vagy senki

Gyurcsány Ferenc hosszú idő után ismét szóba hozta Magyar Pétert, a Tisza Párt vezetőjét, aki csak saját magukat látják ideális választásnak a kormány élére.

Már több mint 1 millió dollárt gyűjtöttek a Trump-merénylet áldozatának családjáért

A hős édesapa családja részére eddig összesen 1 millió dollár gyűlt össze, nem egész 24 óra alatt, ami óriási eredmény.

Kiderült, mesterlövészek voltak Donald Trump merénylője alatt

Egyre szürreálisabb, ami szombaton történt, már azt is tudni, hogy a 20 éves merénylő alatt a merénylet ideje alatt mesterlövészek tartózkodtak, akik a tömeget figyelték.