Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
371,98 Ft
Euró
398,34 Ft
Font
471,86 Ft
Bitcoin
66,633 $

Gáspár Laci elárult valamit magáról, amit eddig nem sokan tudhattak

Gáspár Laci érdekes dolgokat árult el magáról a Vigyázat, gyerekekkel vagyok! című műsorban, amiben a fiával közösen vett részt.

...svg content...Fotó: TV2
TV

Hujber Dávid

Szerkesztő

Ebben a műsorban sok mindenről lehull a lepel, és igazán érdekes látni azt, hogyan vélekednek a gyerekek a szülőkről. Megannyi tulajdonság kerül előtérbe, és Gáspár Laciról is megtudhattunk pár extra dolgot.

Korábban rendszeresen az RTL műsoraiban tűnt fel, ám most a TV2-nél jelent meg, és folyamatosan válaszolgatott Ördög Nóri, a műsorvezető kérdéseire, aki kíváncsian hallgatta, milyen odahaza az énekes. Soron kívül Fideszes önkormányzati képviselő az egyik áldozat, akit halálos áramütést ért meggyszedés közben

Megtudhattuk, hogy Laci soha nem csinál rendetlenséget odahaza, valójában rendmániás. A felesége megerősítette ezt, a sztár valóban rendmániás, ami egyúttal azt is jelenti, hogy a konyhapulton például semmi nem lehet.

A kérdés az volt, hogy a fia szerint mit nem szokott csinálni odahaza Laci, aki elismeri, magas hangerővel beszél, amit sokan mások kiabálásnak vesznek. A fia rá szokott szólni emiatt, nem szereti, ha nagyobb hangerővel hallja az édesapját.

Laci sokat gondolkozott a válaszon, ami nem volt könnyű, de leginkább a kiabáláson elmélkedett, mert szerinte nem szokott kiabálni, csupán magasabb hangszín mellett beszél. Ezt pedig egyesek félreérthetik, de kiabálásról szó sincs.

Még több bulvár: Novák Katalin megható szavakat írt a fiához

Ilyen szabályok mellett kerül sor a Biden-Trump vitára

Egyre több információ lát napvilágot a közelgő vitáról.