Clouds
21 Budapest
Dollár
359,31 Ft
Euró
390,66 Ft
Font
445,53 Ft
Bitcoin
23,076 $

Gáspár Laci kisfia elmondta, milyen odahaza az édesapja (videó)

Fotó: TV2
TV
not image

Hujber Dávid

Szerkesztő

Gáspár Laci kisfia nagyon aranyosan mesélte el, hogy milyen otthon az édesapja, és ő is megerősítette, hogy mindig rend van.

Gáspár Lacinak szinte minden álma teljesülhetett, amit valaha elképzelt magának, talán több is. Azzal, hogy a Megasztárban kedvenccé vált, rögtön beindult a karrierje, majd egyre több komoly autóban láthattuk.

Soron kívül Január 29.: ilyen időjárás vár ránk vasárnap

Ez már jelezte, hogy jól megy a szekér, de nem minden időszaka volt felhőtlen. Végül megtalálta azt a nőt, aki az igazi számára, összeházasodtak, és egy családként élnek, ami mindennél fontosabb számára.

Szép házuk van, nyaralgatnak, menő autók állnak a garázsban, jönnek a felkérések, és így tovább. Minden adott ahhoz, hogy Laci igazán boldog énekes, sztár, édesapa és férj legyen az élete során, amit imád.

Legutóbb a TV2 műsorában, a Vigyázat, gyerekkel vagyok! új évadában tűnt fel a fia oldalán. Egy nagyon érdekes kalandra mondtak igent, és többek között az is kiderült, hogyan viselkedik odahaza a sztárénekes.

Ördög Nóri kérdezgette Laci kisfiát, aki megerősítette, Laci valóban nem csinál odahaza kupit, illetve nem is ordibál. Sőt, a kisfiú is rendet tart a szobájában, és szerinte az apukája nem nézegeti magát a tükörben.

Még több bulvár: Döbbenetesen kerek fenékformával köszönt be az Exatlon sztárja