Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
371,98 Ft
Euró
398,34 Ft
Font
471,86 Ft
Bitcoin
66,633 $

Gáspár Laci kisfia elmondta, milyen odahaza az édesapja (videó)

Gáspár Laci kisfia nagyon aranyosan mesélte el, hogy milyen otthon az édesapja, és ő is megerősítette, hogy mindig rend van.

...svg content...Fotó: TV2
TV

Hujber Dávid

Szerkesztő

Gáspár Lacinak szinte minden álma teljesülhetett, amit valaha elképzelt magának, talán több is. Azzal, hogy a Megasztárban kedvenccé vált, rögtön beindult a karrierje, majd egyre több komoly autóban láthattuk.

Ez már jelezte, hogy jól megy a szekér, de nem minden időszaka volt felhőtlen. Végül megtalálta azt a nőt, aki az igazi számára, összeházasodtak, és egy családként élnek, ami mindennél fontosabb számára. Soron kívül Fideszes önkormányzati képviselő az egyik áldozat, akit halálos áramütést ért meggyszedés közben

Szép házuk van, nyaralgatnak, menő autók állnak a garázsban, jönnek a felkérések, és így tovább. Minden adott ahhoz, hogy Laci igazán boldog énekes, sztár, édesapa és férj legyen az élete során, amit imád.

Legutóbb a TV2 műsorában, a Vigyázat, gyerekkel vagyok! új évadában tűnt fel a fia oldalán. Egy nagyon érdekes kalandra mondtak igent, és többek között az is kiderült, hogyan viselkedik odahaza a sztárénekes.

Ördög Nóri kérdezgette Laci kisfiát, aki megerősítette, Laci valóban nem csinál odahaza kupit, illetve nem is ordibál. Sőt, a kisfiú is rendet tart a szobájában, és szerinte az apukája nem nézegeti magát a tükörben.

Még több bulvár: Döbbenetesen kerek fenékformával köszönt be az Exatlon sztárja

Ilyen szabályok mellett kerül sor a Biden-Trump vitára

Egyre több információ lát napvilágot a közelgő vitáról.