Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21

AKTUÁLIS

Dollár
363,17 Ft
Euró
393,88 Ft
Font
459,58 Ft
Bitcoin
62,075 $

Gáspár Győző a karjaiban vitte a rúdtáncos lányt, négy gyereket akar tőle

Győzike talán kissé elragadtatta magát, a lány viszont nagyon élvezi a dolgot, most épp egy épülő házba pillantottak be.

Fotó: YouTube/LifeTV
TV

Hujber Dávid

Szerkesztő

Gáspár Győző egyedülállónak tekinti magára, és azt érzi, hogy újra tinédzser lett. Ehhez valószínűleg Gáspár Beának is lesz pár szava, aki nemrég a Tindert is kipróbálta, de inkább csak nevetett.

Győzike közben Siófokon sétálva futott bele egy rúdtáncos lányba, aki elment velük hajózni. Sőt, már ott tartanak, hogy házat néznek, ahová a LifeTV kamerái is követték őket, Krisztiánnal az élen. Soron kívül Donáth Anna Gyurcsány Ferencék plakátjairól: hányingerem van

Gáspár Virág párja nagyon nem támogatja azt, ami történik, és már számtalanszor hangot adott ennek. A hölgy csak nehezen vette az akadályokat az építkezésen, majd az egyik pillanatban Győző felemelte őt.

Farm VIP: Erdélyi Mónika szerint Póth Diána tett azért a legtöbbet, hogy nagyon rosszul érezze magát

Győző meg is húzta a hátát, majd megnézték belülről is, a medence is lenyűgözte őket. A sztár azt mondta, nagyon szép életük lesz Siófokon, és több gyereket akar a lánytól, aki valószínűleg ezt akkor még nem tudta.

Lapozó: 1 2

Szoboszlai visszatért, a 99. percben nyert a Liverpool

Szoboszlai Dominik visszatért a Liverpoolnál a sérülését követően, de egy több mint nehéz meccsen vannak túl a Nottingham Forest ellen az angol bajnokságban.