Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21

AKTUÁLIS

Dollár
363,17 Ft
Euró
393,88 Ft
Font
459,58 Ft
Bitcoin
62,075 $

Videón a rúdtáncos nő, aki Győzikéékkel hajózott bikiniben Siófokon

A rajongó épp sétálás közben futott bele Győzőékbe, és végül velük tartott a hajóútra, ami nem volt problémamentes a hangulat miatt.

Fotó: YouTube/LifeTV
TV

Hujber Dávid

Szerkesztő

Győzike eldöntötte, hogy hosszú idő után egyedülállóként folytatja, nem megy vissza Beához. Nagyon összevesztek, és még azt is mondta, újranősül, méghozzá Siófokon, de ez persze nem ilyen egyszerű.

Gáspár Virág párja, Krisztián nem támogatja ebben Győzőt, inkább vigyáz rá, minthogy magára hagyja. Közben egy lány is csatlakozott hozzájuk, aki rúdtáncos, de Krisztián ennek kicsit sem tudott örülni. Soron kívül Donáth Anna Gyurcsány Ferencék plakátjairól: hányingerem van

Győzike a LifeTV kamerái előtt beszélt arról, hogy újra egyedülálló, és nagyon jól érzi magát. Mintha csak tapadnának rá a nők, láthatóan imponált neki, hogy ekkora sikere van, bár jobb, hogy ezt Bea akkor nem látta.

„Szingli vagyok, ennyi! Nem tudom tovább ragozni, szingli vagyok, tök jó minden, jól érzem magam, most már van pénzem is. Tettem a kártyára, tudom a pin-kódot is, négy darab nulla.”

Farm VIP 2: Buzás Dóri válaszolt, együtt van-e Hollóval

„Úgyhogy tök jó az egész, 18 évesnek érzem magam. Tök jó, mindenki fotózkodik velem, tök zsír a buli, úgyhogy még pénzem is van, ennyi.” – mondta Győzike, aki szerint szimplán jó a kisugárzása.

Lapozó: 1 2

Ceglédi Zoltán keményen nekiment Magyar Péternek a közösségi médiában

A politikai elemző szerint ő még akkor is „itt lesz”, amikor a jogászt „ejti” majd az ellenzéki nyilvánosság. Ezzel arra reagált, hogy Magyar – feltehetően – új ellenzéki párt megalapításába kezd.