Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21

AKTUÁLIS

Dollár
363,16 Ft
Euró
393,88 Ft
Font
459,58 Ft
Bitcoin
62,175 $

Győzike újra akar nősülni, nem akar visszamenni Beához

Gáspár Győző egészen meglepő fordulattal állt elő, miután elmondása szerint Gáspár Bea kidobta őt.

Fotó: YouTube/LifeTV
TV

Takács Petra

Szerkesztő

Gásprá Bea és Gáspár Győző az egyik legrégebbi sztárpár idehaza, évtizedek óta alkotnak egy párt. Bea olyannyira megszerette a férjét, hogy nélküle nem is tudna élni, így azt szeretné, ha előbb menne el, mint ő.

Ugyanakkor vannak viták közöttük, de eddig mindig kibékültek. A LifeTV-n futó Van életünk legújabb epizódjában azonban Győzike nagyon begőzölt, mert azt hitte, Beának van valakije. Soron kívül Donáth Anna Gyurcsány Ferencék plakátjairól: hányingerem van

Úgy döntött, hogy új feleséget keres magának, és már Siófokon megnősülne, ahová egy pasis programra ment el Krisztiánnal. „ Bulizunk, én megnősülök. Találok valakit, megnősülök. Hazaviszem, rohadjak meg!”

Konyhafőnök VIP: hoppá, parázs vita, káromkodás a kulisszák mögött (extra felvétel)

Krisztián erre azt mondta, hogy Bea azzal a lendülettel ki is fogja dobni a nőt, méghozzá az ablakon keresztül. „Igen, nősülni akarok, én már nem akarok visszamenni Beához, úgyhogy minden diszkóba bemegyünk, bulizni akarunk, élni akarunk, 19 éves tinédzsergyerek vagyok, szingli.”

Lapozó: 1 2

Ceglédi Zoltán keményen nekiment Magyar Péternek a közösségi médiában

A politikai elemző szerint ő még akkor is „itt lesz”, amikor a jogászt „ejti” majd az ellenzéki nyilvánosság. Ezzel arra reagált, hogy Magyar – feltehetően – új ellenzéki párt megalapításába kezd.