Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
369,53 Ft
Euró
393,77 Ft
Font
457,11 Ft
Bitcoin
64,039 $

Farm VIP: Erdélyi Mónika szerint Póth Diána tett azért a legtöbbet, hogy nagyon rosszul érezze magát

Úgy tűnik, nemigazán rendeződött a két sztár kapcsolata, nagyon más karakterek, és szinte semmi közös pontjuk nincs.

Fotó: TV2/Farm VIP
TV

Hujber Dávid

Szerkesztő

A Farm VIP 2 ideje alatt érezhető volt, hogy Erdélyi Mónika és Póth Diána nem jönnek ki egymással. Mónika ugyan többször próbált nyitni a klasszis sportoló felé, hiába, mindig falakba ütközött.

Majd eljött a párbaj napja, amit Mónika feladott, és nem amiatt, mert begörcsölt a válla, mert szerinte bírta volna, de már nem akart visszatérni a társai közé. A Mokkában kérdezték meg tőle, valóban volt-e olyan pillanata, amikor elege lett vagy fel akarta adni a játékot. Soron kívül Illegális gyógyszerszállítmányt kapcsoltak le Békésben

„Meg is tettem! Hát, amikor a tojástartó cirkusz volt akkor én azt mondtam, hogy én nekem ez megalázó, pont azzal az emberrel vitázzak, vagy bármit csináljak, aki a leginkább hozzájárult ahhoz, hogy én nagyon rosszul érezzem magam a farmon.”

Farm VIP 2: Viki megtudta, miket mondott róla Noémi, kemény volt ezzel szembesülnie

„Pedig amúgy mondom, egy csoda környezet, de én egyszerűen nem is értettem Diánál, hogy miért… Szerintem eldöntötte, mint ahogy te is mondtad, kizárásos alapon, hogy az, akire szavazzak, ki az, aki kevésbé szimpatikus, ki az, akit a legkevésbé ismerek, hát akkor Mónika!”

Lapozó: 1 2

Komoly biztonsági hiba van több számítógépben, ami a hackereknek kedvez  

Még aggasztóbb, hogy a szóban forgó hiba javítását bizonyos hardverek sosem fogják megkapni, mivel többségük hivatalos támogatási ciklusa már véget ért.