Dollár
432,02 Ft
Euró
423,49 Ft
Font
482,76 Ft
Bitcoin
20,033 $

Farm VIP 2: Viki megtudta, miket mondott róla Noémi, kemény volt ezzel szembesülnie

Fotó: TV2/Farm VIP
not image

Hujber Dávid

2021. december 9. - 09:27

Singh Viki érthető módon nagyon csalódott, mert csak utólag tudta meg, miket mondott róla Nagy Noémi, aki már többeknél kihúzta a gyufát.

Viki a Mokka vendégekén t beszélt arról, hogy ma már másképpen döntene a párbajon, nem Dórit hívná ki, hiszen csak utólag tudta meg, hogy miket mondott róla a társa.

Soron kívül Oroszország kizárólag a saját feltételei szerint hajlandó kivonulni Ukrajnából

Noémi kemény szavakat fogalmazott meg a társáról, aki még csak nem is sejthette, mi van a háttérben. Ez már neki is sok volt, el is mondta az ezzel kapcsolatos véleményét a TV2 stúdiójában.

„Így akartam, de most már bánom. Ha tudtam volna azokat, akkor nem Dórit hívom ki, és nem így alakulnak a dolgok, vagy legalábbis megpróbáltam volna.” – árulta el Viki a Mokka vendégeként.

Csűrös Karola 200 milliós lakása: kiderült, kire hagyta az értékes ingatlant

Viki elmesélte, azon vitázott Noémivel, hogy kire rakjanak, mert neki esze ágában nem volt Athinára rakni, akire családtagként tekint. „Levezettem azt, hogy kire, miért nem tudok, és maradt Dóri.”

Az énekesnőnek nem volt taktikája, érzésből cselekedett, de ő is csalódott Noémiben, és ez már nem az első eset volt, gondoljunk csak Jolly párjára, vagy a korábbi csapattársakra, például Póth Diánára.

Lapozó: 1 2

ads

Van egy sztorid?

Szemtanúja voltál valaminek, vagy épp van egy olyan történeted, melyet szívesen megosztanál másokkal?

Küldd el nekünk, és amennyiben érdekesnek találjuk, úgy közzétesszük azt oldalunkon.