Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21

AKTUÁLIS

Dollár
363,16 Ft
Euró
393,88 Ft
Font
459,58 Ft
Bitcoin
61,897 $

Egy nagyon látványos sminkkel tért vissza Gáspár Evelin

Egy ideje nem láttuk posztolni Gáspár Evelint, de most visszatért, méghozzá egy látványos sminkkel, ami kiválóan áll neki.

Fotó: Instagram/Gáspár Evelin
Cool

Szabó Kata

Szerkesztő

Kíváncsian várjuk, mikor tér vissza a képernyőre Gáspár Evelin, mert igazi „nézőmágnes” a karaktere. Valószínűleg nem egy felkérést kapott a múltban, ám ő is megválogatja, hogy mire mond igent. Egyszerűen számára is fontos, hogy az mire mond igent, vagy épp nemet, mert nem mindennel tud azonosulni.

Láthattuk már őt olyan körülmények között is, amikor meg kellett ismerkednie az éhezéssel. Meglepően jól bírta ezt, a Survivor egyik legkeményebb játékosa volt, aki messzire jutott a versenyben, és joggal lehet büszke magára. Ezek olyan kalandok, amikre mindig emlékezni fog, hosszú évek elteltével. Soron kívül Megdőlt az országos és fővárosi hajnali melegrekord pénteken

Az Ázsia Expresszre szintén, ami ugyancsak feküdt neki, jól játszott. A Párharcban pedig igen ügyesen taktikázott, magabiztosan mozgatta a szálakat, és egy lépésre volt attól, hogy bekerüljön az akkori párjával a döntőbe. Azóta sok víz ment le a Dunán, Evelin milliókat nyert a Szerencsekerékben, ami jól jött neki.

A Farm VIP-ban is szívesen megnéznénk őt, amiben legutóbb szerkesztőként volt jelen. Hogy ez kizárja-e a jövőbeni szereplését a farmon, nem tudni, mindenesetre nem kevés nézőt vonzana a képernyőre, ha ott lehetne. Ebben biztosak vagyunk, ahogyan abban is, hogy 2024-ben is fel fog tűnni a képernyőn.

A divat világa is fekszik neki, imádja a látványos sminkeket. Most épp egy ilyen sminkkel tért vissza, ami valószínűleg elnyerte a rajongók, a követők tetszését. Ha kíváncsi vagy Evelin sminkjére, akkor nincs más dolgod, mint erre a linkre kattintani a fotóért, amit korlátozott ideig érhettek el.

Sokk Debrecenben, elhozta a 3 pontot a Mezőkövesd Dzsudzsákéktól

A kiesés elől menekülő Mezőkövesd váratlanul elhozta a 3 pontot a Debrecen otthonából az OTP Bank Liga aktuális fordulójában.