Clouds
21 Budapest
Dollár
357,44 Ft
Euró
384,61 Ft
Font
437,04 Ft
Bitcoin
27,472 $

Galambos Lajos a könnyeivel küszködött Hajdú Péter műsorában

Fotó: YouTube/Frizbi TV
Style

Takács Petra

Szerkesztő

Galambos Lajos igyekszik elkerülni a börtönt, de úgy tűnik, be kell vonulnia, és leülnie a büntetését, amit kirótt rá a bíróság.

Évek óta téma Galambos Lajcsi ügye, amiben már jogerős ítélet is született. Több évre kell bevonulnia a börtönbe, de egyelőre odakint van, és azt mondja, hogy komoly betegséggel küzd, ami hátráltatja az életét.

Soron kívül Saját otthonukban fojtottak meg egy anyát és két kisfiát

Nemrég kórházban is járt, mentőautóval vitték be, majd időközben rossz híreket kapott, mert elutasították a kérvényét. Etőtl függetlenül nem adja fel, és küzd azért, hogy sokkal enyhébb büntetést kapjon, vagy elkerülje a börtönt.

Rengetegen véleményezik az ügyet a közösségi médiában, sokan vannak ellene, de támogatják is. A trombitaművész a Frizbi TV-nek adott interjút, melynek ideje alatt Hajdú Péter feltette a kérdést Lajcsinak, miszerint olyan egészségügyi állapotban van, hogy fel tud lépni egy rendezvényen?

„Nincs rá szükségem tovább, ezekre a javakra. Befáradtam, szeretnék még egy picit itt maradni.” – hangzott el az interjúban, miközben Lajcsi a könnyeivel küszködött, nehezen bírja az elmúlt évek lelki megpróbáltatásait.

Többek között arról is szó lesz, hogy mennyit változott az élete tavaly december óta, ugyanis felgyorsultak az események. Pénteken 19 órakor érkezik az új adásrész, benne Lajcsival és az ügyvédjével, illetve természetesen Hajdú Péterrel.