Clouds
21 Budapest
Dollár
344,51 Ft
Euró
369,42 Ft
Font
428,87 Ft
Bitcoin
25,816 $

Először szólalt meg Galambos Lajos váratlan kórházba szállítása óta

TÉMÁK:
#Galambos Lajos
Akasztó, 2017. november 25. Galambos Lajos (Lagzi Lajcsi) zenész trombitaszóval búcsúztatja Stadler Józsefet az akasztói temetõben 2017. november 25-én. Az egykori vállalkozó hatvanhat éves korában november 21-én hunyt el. MTI Fotó: Ujvári Sándor
Style

Takács Petra

Szerkesztő
TÉMÁK

Szerdán szállították kórházba Galambos Lajost, a Lagzi Lajcsi néven ismert trombitást, akit már kiengedtek, de súlyos csapásként élte meg, ami történt.

Előzmény:

 

Ahogyan mi is megírtuk, szerdán mentővel kellett kórházba szállítani boldogasszonypusztai birtokáról Galambos Lajos trombitást, ma a Blikk el is érte őt telefonon, hogy megkérdezze, mi történt.

Soron kívül Esős kedd vár ránk, több-kevesebb napsütéssel

„A hír igaz, kórházba szállítottak tegnap. Egy távoli rokon, egy sokat segítő családtag volt mellettem az otthonomban, amikor rosszul lettem. Olyan fulladásos roham tört rám, hogy tényleg pánikba estem. Ennek ellenére nem akartam, hogy mentőt hívjon hozzám, de ő is annyira megijedt, hogy nem hallgatott rám” – mondta.

Az ismert zenészen elmondása szerint rengeteg kísérletet végeztek el, órákig volt a sürgősségi osztályon, de ma hazatérhetett, miután felírtak neki egy gyógyszert, van azonban egy sokkal fájóbb szála is a történetnek számára:

„Ami a legfontosabb és legfájóbb, hogy a fulladások miatt határozatlan időre eltiltottak a trombitálástól is. Viccesen mondhatnám, hogy trombitadiétára fogtak, de ezt én nem fogom fel ilyen viccesen, mert a zenélés az életem, és ha azt elveszik, az olyan, mintha az életemet vették volna el.”