Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21

AKTUÁLIS

Dollár
368,91 Ft
Euró
392,84 Ft
Font
459,34 Ft
Bitcoin
67,142 $

Galambos Lajos áldását adta lánya és a nála 27 évvel idősebb párja kapcsolatára

Bogi kijelentette, nincs titka a szülei előtt, akikkel remek a kapcsolata.

Fotó: YouTube/Frizbi TV
Style

Koós Alexandra

Szerkesztő

Nemrég kapott szárnyra a hír, miszerint Galambos Lajos lánya, Bogi egy párt alkot a nála 27 évvel idősebb ismert vállalkozóval, Csipak Péterrel. A fiatal nő egyelőre nem szeretett volna túl sok részletet elárulni a párkapcsolatáról, de azt megerősítette, hogy foglalt a szíve, boldogabb pedig nem is lehetne szerelme oldalán.

„Világéletemben az idősebbek körében éreztem jól magam. Idősebbek a barátnőim és a korábbi párjaim is. A korombelieken azt látom, nem igazán tudják, hogy mit akarnak, merre tartanak. Én mindig is tudtam. Azt gondolom, bár 25 éves vagyok igazából jóval öregebb a lelkem” – fogalmazott Bogi a Storynak, ebből szemlézett a Kiskegyed. Soron kívül Elképesztő teljesítmény: Milák a világ idei harmadik legjobb idejével nyert 100 méter pillangón

Bár hamar önállóvá vált, ez még nem jelenti azt, hogy ne ápolna szoros kapcsolatot a szüleivel, akiket nagyon szeret, s minden bizonnyal sokat számít neki a véleményük is. Így nagy örömöt és megkönnyebbülést jelenthetett számára az, hogy édesapja áldását adta a Csipakkal való kapcsolatára, legalábbis a lap ezt vette ki a fiatal nő szavaiból.

„Nincs titkom a szüleim előtt. Az édesapámmal baráti a viszonyom, mindenről tud, ami velem történik. Én úgy nőttem fel, hogy rengeteg időt töltött együtt a családunk, mindig nagyokat, mélyeket beszélgettünk, tartalmas időt töltöttünk együtt. És ez mára sem változott” – árulta el Bogi, akiről úgy tudni, még nem él együtt a párjával.

Korábban azt is megírtuk, hogy ha minden Galambos Lajos reményei szerint alakul, hónapokon belül szabadlábra kerülhet, így a 2024-es nyarat odakint tölthetné. A hírek szerint a korábbiakhoz képest sokkal jobban van: állítólag egy különleges gyógyszernek köszönhetően javult az egészségügyi állapota.