Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21

AKTUÁLIS

Dollár
358,97 Ft
Euró
388,58 Ft
Font
454,94 Ft
Bitcoin
51,644 $

Gabriela Spanic 50 évesen is klasszis formában van

Gabriela Spanic az 50-es évei hajnalán jár, de jobb formában van, mint ezelőtt bármikor, rengetegen rajonganak érte.

Fotó: Instagram/Gabriela Spanic
Style

Szabó Kata

Szerkesztő

Gabriela Spanic eddig is nagyon jól nézett ki, akit a magyar közönség is imád. A Dancing with the Stars első pár évada elképzelhetetlen volt nélküle, és valamilyen szinten hiányzott is a legutóbbi szezonban, amikor nem láthattuk őt a parketten. Élvezte a Magyarországon eltöltött időt, és még azt is el tudta volna képzelni, hogy Budapestre költözik.

Végül nem talált rá a szerelem Magyarországon, majd hazatért, de valószínűleg fogjuk őt még látni a fővárosban. Az idő rá is pozitív hatással van, mondhatni kegyes vele, mert nemigazán látni azt, hogy öregedne. Decemberben töltötte be az 50. életévét, noha mintha csak tegnap lett volna, amikor egészen fiatalon belevágott a színészkedésbe. Soron kívül Valaki megnyerte az Ötöslottó rekordnyereményét, itt vannak a milliárdokat érő nyerőszámok

Sok rajongója még meg sem született, amikor már szappanoperákban szerepelt. A szépsége mindenkit lenyűgözött, és hamar világsztárrá nőtte ki magát, aki egyre komolyabb szerepekhez jutott. Ugyan Hollywoodban nem futott be, Dél-Amerikában és Latin-Amerikában sokáig szinte minden róla szólt.

Manapság is népszerű, kedvelik az emberek a természetességét, a kedvességét, és azt, hogy nem szállt el a sikerektől. 50 évesen is keményen edz, igyekszik a lehető legjobb formában tartani magát. A kritikákkal nemigazán foglalkozik, mert egyesek durva dolgokat is írnak róla, amihez más hírességek is hozzászokhattak.

Az alább látható fotó is kiváló példa arra, hogy megéri fittnek maradni, egészséges életmódot élni, és az, hogy egy nő 50 éves lett, még nem jelent semmi rosszat. Rengeteg, minden eddiginél több vonzó 50-es nőt láthatunk odakint, akik könnyedén felveszik a versenyt a náluk sokkal fialtabb nőkkel is.