Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
358,59 Ft
Euró
390,48 Ft
Font
463,07 Ft
Bitcoin
67,091 $

Mbappé máris kezdőként tér vissza az Európa-bajnokságon

A francia válogatott ismertette a kezdőcsapatát Lengyelország ellen az Európa-bajnokság utolsó csoportmeccsén.

...svg content...Fotó: EPA/MOHAMED MESSARA
Sport
Author image

Hujber Dávid

Szerkesztő

Hamarosan véget érnek a csoportmeccsek, és kiderül, kik jutottak tovább. A magyaroknak már biztosan nagyon jó esélyeik vannak arra, hogy továbbjussanak, köszönhetően az olaszok utolsó utáni pillanatos találatának, aminek a magyar szurkolók talán még jobban örültek a kialakult helyzet miatt.

Mint arról korábban beszámoltunk, kora este két mérkőzést rendeznek ugyanazon időpontban. Az egyik lesz a Franciaország-Lengyelország, ami elsősorban Mbappé miatt érdekes, mert mindenki arra kíváncsi, vajon most pályára léphet-e. Soron kívül Külföldre ment a gyerekbántalmazó karateedző

Hollandia ellen ugyan kerettag volt, és a kispadról beállhatott volna, nem kockáztattak vele. Azóta javult az állapota, az eltört orra körül is kisebb a duzzanat, és az edzőmeccsen két gólt, illetve két gólpasszt gyűjtött, ami azt jelzi, hogy a maszk ellenére éles és gólerős maradt.

Már a kezdő kihirdetése előtt olyan hírek jelentek meg a sajtóban, hogy Mbappé kezdőként fog visszatérni. Nos, ez most megerősítésre került, és a maszkban játszó csatár valóban ott van a kezdőben Lengyelország ellen, akik számára ez különösen rossz hír.

Csatlakozz a Liner.hu szerkesztői csapatához!

Jó hírt közölt utasaival a Wizz Air

Az egész világon jelentkező informatikai probléma a Wizz Air-t sem kerülte el.

Szoros vereség az olaszoktól a magyar férfi vízilabda-válogatott olimpiai felkészülési mérkőzésén

A magyar férfi vízilabda-válogatott 15-14-es vereséget szenvedett az olasz csapattól egy ötméteresekkel eldöntött felkészülési mérkőzésen Szirakúzában.