Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
358,50 Ft
Euró
390,19 Ft
Font
463,02 Ft
Bitcoin
66,961 $

Két nagy meccset is rendeznek az Eb-n kora este, Mbappé visszatérhet

Franciaország és Hollandia is pályára, ezúttal azonban nem egymás ellen fognak játszani, de így is izgalmas párharcok várnak ránk.

...svg content...Fotó: EPA/FILIP SINGER
Sport
Author image

Hujber Dávid

Szerkesztő

A legnagyobb kérdést az jelenti, hogy Mbappé játszhat-e a lengyelek ellen, mert legutóbb ugyan ott lehetett a kispadon, nem állhatott volna. Nem akartak kockáztatni, annak ellenére sem, hogy nélküle nagyon nem megy a góllövés a franciáknak, illetve a csapatkapitányról van szó, akik tisztelnek.

Mbappé az orrtörése miatt egy ideig nem edzett, de azóta visszatért, és maszkban folytatja a munkát. Sőt, már egy edzőmeccset is játszott, amit valószínűleg külön miatta szerveztek, melynek ideje alatt két gólt és két gólpasszt jegyzett. Egyelőre pozitív a kép, a francia szövetségi kapitány bizakodó, így minden bizonnyal ma este pályára fogja küldeni. Soron kívül Elképesztő motoros tömeg jelent meg a felrúgott kisfiú lakhelyén Jászberényben

Az M4 Sport élőben közvetíti a Franciaország-Lengyelország mérkőzést 18 órától. A franciák 4 pontot gyűjtöttek eddig, addig a lengyelek egyet sem, bár Franciaország sem dőlhet hátra, mert mögöttük Ausztria 3 pontos, és erős csapatot alkotnak.

Nagy meccs várható a hollandok és az osztrákok között, akik szintén 18 órától feszülnek egymásnak. Az utolsó csoportmeccseken mindenki ugyanazon időpontban játszik, hogy ne lehessen befolyásolni a másikat az eredményekkel.