Clouds
21 Budapest
Dollár
345,45 Ft
Euró
370,80 Ft
Font
432,61 Ft
Bitcoin
26,923 $

Fernando Alonso rajtreakciója egyenesen büntet a Szaúd-arábiai Nagydíjon (videó)

Fotó: EPA/STR
Sport
not image

Hujber Dávid

Szerkesztő

Érdemes megnézni, hogyan kapta el a rajtot Fernando Alonso, aki nem kérdezett, azonnal büntette Sergio Pérezt az Aston Martinnal.

Fernando Alonso eddig minden versenyen dobogóra tudott állni, ami már önmagában nagy eredmény. Nyilván a 2023-as futamokra gondolunk, és tekintve azt, hogy évekkel korábban annak is örülhetett, ha célba ér, ez több mint izgalmas számára.

Soron kívül Szoboszlai Dominikot berendelte a Lipcse vezetősége

Voltak, akik azt gondolták, már soha nem tér vissza, de a Forma-1 visszahúzta őt az igazi versenypályákra. Láthattuk, hogy a terepralizásban és az LMP1-es kategóriában is abszolúte top-versenyző.

Gyakorlatilag bármit elvezet, aminek négy kereke van, és mindenhol az egyik legjobb tud lenni. Most, hogy az Aston Martin egy rendkívül versenyképes autót biztosít számára, Alonso él a lehetőséggel.

A spanyol világbajnok rajtja egyenesen szenzációs volt a Szaúd-arábiai Nagydíjon, bár tegyük hozzá, eddig is tudhattuk, hogy milyen magas szinten van, és mindig is az egyik legjobb rajtoló volt.

Sőt, talán még mindig a legjobb, és nemcsak ezen a területen. Alább egészen közelről nézhetitek meg Alonso rajtját Sergio Pérez és a Red Bull ellen, miközben a mexikói gyakorlatilag tehetetlen volt.