Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
355,36 Ft
Euró
385,91 Ft
Font
451,47 Ft
Bitcoin
69,907 $

Már szerdán újra pályára lép a Ferencváros az NB1-ben

Élőben közvetíti a televízió a Ferencváros elmaradt bajnoki mérkőzését, amivel egy újabb lépést tehet meg a bajnoki cím felé.

...svg content...Fotó: A gólszerző Adama Traore (k), az FTC játékosa a labdarúgó OTP Bank Liga 27. fordulójában játszott Ferencvárosi TC-Paksi FC mérkőzésen a Groupama Arénában 2024. április 7-én. FTC-Paks 1-0. MTI/Hegedüs Róbert
Sport

Kiss László

Szerkesztő

A Ferencváros abszolúte jó helyzetből várhatta a Paks elleni rangadót, ráadásul hazai környezetben. Az utolsó pillanatokban dőlt el a 3 pont sorsa, így gyakorlatilag a bajnoki cím borítékolható a Fradi neve mellett, miközben a paksiak olyan rossz formában vannak, hogy hamarosan a második helyük is veszélybe kerülhet.

Bognár György, a Paks edzője megint odaszólt a Ferencvárosnak, ahol nem a kedvencek között szerepel, és aligha lesz valaha is a legendás csapat trénere. Soha ne mondd, hogy soha, viszont erre magabiztosan mernénk azt mondani, hogy soha. Sztankovics számára pedig az a fontos, hogy nyertek, nem érdekli, mikor rúgták a győztes gólt. Soron kívül Verőcei hajóbaleset: nagy sebességgel ütközhetett a motorcsónak, a szállodahajó kapitánya őrizetben

A Fradinak volt egy elmaradt mérkőzése, melyet szerda este pótolnak be a DVTK ellen. 18 órától adja az M4 Sport élőben a mérkőzést, amit ha hoznak a fővárosiak, már 11 pont lesz az előnyük a Paks előtt. A DVTK pedig a 7. helyről várja a folytatást, győzelem estén ugyanannyi pontot számolnának, mint az MTK és a DVSC, illetve 1 pontra lennének a Puskás Akadémiától.