Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
367,48 Ft
Euró
392,41 Ft
Font
457,80 Ft
Bitcoin
61,617 $

Fehérneműs fotók készültek Rihannáról, még az idő is lelassult tőle

Rihanna egy nagyon vonzó nő, egy olyan világsztár, aki sok millió embert mozgat meg, és megint magasra tette a lécet.

Fotó: Rihanna barbadosi énekesnõ-színésznõ az Ocean's 8: Az évszázad átverése (Ocean's 8) címû amerikai akciófilmje bemutatóján, Londonban 2018. június 13-án. (MTI/EPA/Will Oliver)
Cool

Szabó Kata

Szerkesztő

Rihanna még mindig csak 36 esztendős, ami amiatt is furcsa, mert már 2003-ban kezdetét vette a zenei pályafutása. Nagyon fiatalon vágott neki a kalandnak, és maximálisan elégedett lehet azzal, amit elért. Az egyik legnagyobb vágya az volt, hogy édesanya legyen, ami megvalósult, ráadásul duplán, mert két gyermek anyukája.

Az egész bulvársajtót bejárta a hír, amikor kiderült, hogy várandós. Még igazán le sem csengett a téma, amikor nyilvánosságára hozták a következő terhességét, nem sokkal azután, hogy megszületett az első gyermeke. Voltak, akik támadták emiatt, ugyanakkor tény, nem túl gyakori, amikor valaki ilyen hamar ismét teherbe esik. Soron kívül Szentkirályi Alexandra: „Kiszabadítjuk Budapestet Gyurcsány fogságából”

Ennek vannak előnyei is, ahogyan hátrányai, például az, hogy nem tudja kipihenni a stresszt a test, ami egy terhességgel jár. Erről is eltérőek a vélemények, de Rihanna szerencsére egészséges, boldog és a gyermekei is azok. Nem adta fel a karrierjét, továbbra is szeret zenélni, és közben fotózásokra jár.

Mindig is egy csinos, vonzó nő volt, nem meglepő, hogy sorban állnak nála a márkák, hogy csináljanak valamit közösen. Ennek mindig ára van, és súlyos összegekről van szó, így Rihanna sem panaszkodhat, aki egykor Chris Brown párja volt, még 2007 és 2009 között, de botrányos véget ért a kapcsolatuk.

A jelenlegi párja kapcsán is voltak pletykák, bár még mindig együtt vannak, immáron négy éve. Rihanna szépségét sem kell magyarázni, a legújabb róla készült fehérneműs fotók szinte pillanatokat alatt hozzák zavarba az embereket. Több mint 150 millióan követik, és nemcsak a zenei munkássága miatt.

Kiesett a Manchester City és az Arsenal a Bajnokok Ligájából

Az Arsenal már a rendes játékidőn belül kiesett a Bajnokok Ligájából a Bayern München ellen, addig a Manchester City és a Real Madrid hosszabbítást játszott.

Akár háromszor annyit is kereshet egy másodosztályú focista, mint az átlag magyar

Révész Bálint szerint jelenleg 2 millió forint a plafon, de az átlag 600 ezer és 1,3 millió között keres. Ha pedig a csapat jól teljesít, erre különböző bónuszok is rájönnek.