Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
367,82 Ft
Euró
394,96 Ft
Font
466,86 Ft
Bitcoin
60,307 $

Kedden érkezik Barcelonába Xavi utódja, az új edző

Kedden fut be Barcelonában Xavi utódja, aki átveszi az irányítást, és igyekszik a lehető legtöbbet kihozni a keretből és az új igazolásokból.

...svg content...Fotó: EPA/Andreu Dalmau
Sport
Author image

Hujber Dávid

Szerkesztő

Igencsak felgyorsultak az események a Barcelona háza táján, ahol hónapokon át győzködték Xavit a maradásról, majd amikor meggyőzték, úgy döntöttek, mégsem tartanak igényt a szolgálataira, és kirúgták. Xavi megerősítette, az elnök, Laporta rúgta ki, de nincs közöttük semmilyen feszültség emiatt.

A nyilatkozata sokba került, amit az Almería elleni bajnoki előtt sikerült összehoznia, amit nem hagyott annyiban a vezetés. Xavi ettől függetlenül hálás a klubnak, ami örökre fontos marad számára, és reméli, hogy egy nap visszatérhet oda. Újra edző szeretne lenni a Camp Nou-ban, de addig valószínűleg el fog telni pár év. Soron kívül Reagált Orbán Viktor a konvoját kísérő rendőr halálos balesetére

Egy ideje az sem titok, hogy Hansi Flick kapta meg az edzői posztot, és hamarosan hivatalos formában is bejelenthetik ezt. A szinte mindig jól értesült Fabrizio Romano azt írja, Hansi Flickkedden érkezik meg a szakember Barcelonába, majd szerdán aláírja a szerződését, amivel hivatalossá válik a kinevezése a katalán klubnál.

Nem hosszú távra írja alá a kontraktusát, 2026 nyaráig kötelezi el magát, tehát a Barcelona semmit sem bíz a véletlenre. Azok az idők már elmúltak, amikor az edzők háromnál több évre érvényes szerződést kötnek a klubjaikkal. Egész egyszerűen túl sokba kerülnek a kirúgások, és a Barcelona továbbra sem dúskál a pénzben.

Hatalmas aszteroida közelíti meg a Földet szombaton

A 2024 MK csillagászati szempontból rendkívül közel, de biztonságos távolságban fog elhaladni.

Reagált Orbán Viktor a konvoját kísérő rendőr halálos balesetére

A magyar miniszterelnök is mély együttérzését fejezte ki a történtek miatt, amiben egy 61 éves rendőr vesztette életét.