Dollár
432,01 Ft
Euró
423,62 Ft
Font
482,54 Ft
Bitcoin
20,045 $

Farm VIP: Singh Viki nagyon nem akarja, hogy egy lapon említsék Nagy Noémivel

Fotó: Facebook/Singh Viki
not image

Hujber Dávid

2021. december 9. - 19:08

Viki hosszasan beszélt arról, hogy mekkorát csalódott Noémiben, aki kibeszélte őt a háta mögött, így most jobbnak látta, tisztázni a helyzetet.

„Nem az én lelkemnek volt való ez a játék, ahol olyan emberek ellen kell küzdeni, ellenük szavazni, akiket idő közben a szívembe zárok! Csak azt bánom, hogy naiv voltam! Én még mindig hiszem, hogy az emberek jók… Legyen ez a legnagyobb hibám!! „

Soron kívül Nyerő Páros: Bíró Bea szerint Megyeri Csilla így se, úgyse lesz olyan szép, mint ő

„Ui.: Attól, hogy nem mutogatom magam folyamatosan, nem hangoskodok, és nem használok ki minden pillanatot azért, hogy szerepelhessek és hogy engem mutasson a kamera, még nem vagyok tétlen!!!”

Farm VIP: Erdélyi Mónika szerint Póth Diána tett azért a legtöbbet, hogy nagyon rosszul érezze magát

„Sok kommentben olvasom , hogy “semmit nem csinálok”… legalább annyit tettem, mint bárki más a farmon!! Sőt… sajnos szintén nem lett kiemelve, de pl. mi Hollóval fent a parasztházban minden reggel elsőként keltünk( hajnali 4 körül a kakassal) ( Szilvivel együtt), hogy a tehenet ganéjozzuk és etessük! Mi voltunk Szilvivel és Zolival hárman, akik ébren maradtak egész éjjel az árpás feladatnál és dolgoztak, míg mindenki más lefeküdt aludni!!”

„Én találtam ki, hogy a baldahint használjuk szűrőnek és én csináltam a legszebb és legtöbb nemezelt táskát, és, még folytathatnám a sort… persze nem várok “hátbaveregetést” mindezért, csupán tettem a dolgom, és szívből játszottam!!!! Borzasztóan fáj viszont az emberi rosszindulat és butaság!!! Csak annyit mondanék: Tessék utánunk csinálni!!”

Lapozó: 1 2 3

ads

Van egy sztorid?

Szemtanúja voltál valaminek, vagy épp van egy olyan történeted, melyet szívesen megosztanál másokkal?

Küldd el nekünk, és amennyiben érdekesnek találjuk, úgy közzétesszük azt oldalunkon.